Małgosiu moje czereśnie są bardzo wczesne, zawsze pojawiają się jeszcze przed truskawkami

Bardzo je za to lubię, bo to pierwsze owoce w sezonie i zawsze baaardzo wyczekane
Rzadko kiedy pamiętam, żeby zrobić zdjęcia sprzed przeróbek, ale teraz postaram się.... zaraz wyskoczę, żeby uwiecznić jak rabata teraz wygląda .... Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu

..... najfajniejsze , że będę mogła troszkę roślinek kupić
Karolinko będzie miała u siebie.... na pewno...... pomalutku, pomalutku i w ogródku będzie coraz więcej wymarzonych roślinek

..... z tym, ze nowe chciejstwa pojawiają sie baaaaardzo szybko
Elżuniu oj tak

...... jakieś tak pojedyncze wyłażą, ale jest ich naprawdę niewiele
Hanno witaj

Dziękuję za miłe słowa i zapraszam serdecznie
Miłeczko faktycznie roślinki są napojone i zadowolone. Dziś już wstał piękny słoneczny i cieplutki ranek, mam nadzieję, ze taka pogoda się utrzyma

Żurawki uwielbiam i właśnie te żarówiaste szczególnie
Beatko no właśnie wcale jakiejś fajnej nie znalazłam..... też wyszukałam tylko na alleg..... i wcale nie są jakieś wyjątkowe

a ceny dosyć spore, ja potrzebuję kilka, więc koszt dosyć duży i się waham....... ale przecież coś muszę kupić, bo clematisy nie mają po czym się piąć.....
Milenko dziękuję za tyle miłych słów.....cieszę się że jesteś
Aniu witaj kochana, jak fajnie, że zaglądasz

Cieszę się bardzo, ze jesteś zadowolona z żurawek, to wspaniałe roślinki, ja wtykam je w każdy zakamarek w ogródku

Języczka jest faktycznie bardzo atrakcyjna, nawet bez kwiatów..... i z dnia na dzień większa