Ogródek moich marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 cze 2012, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek moich marzeń

Post »

Oj tak, zdjęcia cudowne...
Ptaszki ładne a i stołówki fajne :)
Awatar użytkownika
jagoda1
200p
200p
Od: 9 mar 2012, o 23:22

Post »

A dziś miałam od rana niedzielnych gości.
Szkoda ,że tak daleko od okien,nie chciałam ich płoszyć ,więc zdjęcia zza szyby i z odległości ok.80 mb.
Zrobiły sobie ponad godzinny spacer po ogrodzie.Spacerująca trójeczka ,dwa starsze i jeden maluch.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
jagoda1
200p
200p

Post »

Moi leśni goście zadomowili się już na dobre. Przed dwoma tygodniami przychodziły i nocowały już tylko dwie a od tygodnia przychodzi na noc tylko najmłodsza.
Podjada mi rośliny .Ale pozwalam jej na to ,miło jest mieć takiego gościa.
Tylko dziś na noc zakryję tę jedną żurawkę miską ,bo mi korzenie wyskubie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
jagoda1
200p
200p

Post »

Kochani ,nie mam dostępu do wątków sprzedażowych ,ale muszę to gdzieś napisać bo wewnątrz wszystko mi się burzy z nerwów.
Od 2015 roku robię zakupy u Fkksjany - nasz forumowy kolega adrianic. I co mroku ten sam problem - termin dostawy. W tym roku obiecuję sobie solennie był to mój ostatni zakup. W poprzednich latach zakupy przychodziły późno ,ale początek maja już były. W tym roku zakupy zrobiłam i opłaciłam 4 stycznia. Do dnia dzisiejszego przesyłki nie otrzymałam ,na moje pytanie na pw też zero odpowiedzi. Zakupy za prawie 280zł czekają na spakowanie i wysyłkę a u mnie pojemniki i donice świecą pustkami. Czy tak powinna wyglądać współpraca. Jeżeli nie można się wywiązać z zamówień to po co się reklamować i przyjmować zamówienia na siłę ?!
Czy nie można zorganizować wysyłek wg daty złożenia i opłaty za zamówione rośliny?!
Jestem bardzo niezadowolona z takiej współpracy i nie polecam nikomu. Choć odmiany np.pelargonii są bardzo ładne ,to równiez można je dostać od innych dostawców ,nawet z zagranicy. I termin dostaw jest bardzie konkretny - od Ogrodnik z Austrii | STARKL E-SKLEP przesyłki otrzymuję zawsze w połowie kwietnia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”