Moniczko zrobiłam kursik po pokojach koleżanek i mam odnóżki grudnika, czterech fiołków (dwa pełne fioletowe, zwykły różowy i chyba różowy o liściach falbankowatych) i jakiegoś takiego sukulenta aloesowatego - musze poszukać w necie nazwy
Po peperomię wybiorę się do biedronki na pewno
Trzeba jakieś kółeczko Monik założyć
Moniku dużo żeby pięknie się poprzyjmowały ja wczoraj zdobyłam szczepkę takiej oto peperomii
mam nadzieje że się szybciutko ukorzeni. a co do kółeczka Monik to trzeba poważnie o tym pomyśleć
Moniu no to będę czekać może kiedyś zakwitnie i ta Adaś dzięki kochany za info , muszę tym moim szczepką skąbinować takie doniczki tylko niech się szybko ukorzenią
Monisiu walentynka śliczna, nic tylko pozazdrościć
Będę miała na zbyciu szczepki aloesu ościstego (tak mi się wydaje że to ten) bo jak się rozpędziłam to zgarnęłam 10 sztuk Reflektujesz?
jeszcze nie kupiłam żadnych nasion bo troszkę krucho z pieniążkami, kupiliśmy samochód i teraz trzeba oszczędzać ale jak tylko jakieś drobne mi się znajdą to chce kupić nasionka żywych kamieni i czycham na sterlicję, ale się zobaczy co życie przyniesie
hihi u mnie też już limit lutowy wyczerpałam na nasionka, doniczki itp
A 5 dni temu była wypłata
Ale może jeszcze uda mi się o jakiś ogrodniczy zahaczyć, już mojemu M. wczoraj coś napomknęłam, trzeba było wykorzystać aurę walentynek
Witam i ja Moniczko.No pięknie u Ciebie i zielono.Peperomia naprawdę śliczna,trzymam kciuki,żeby ładnie rosła
A " walentynki " coś w tym roku w storczyki obrodziły ,bo i u Ciebie z tej okazji zagościł,piękny