Witaj Ewuniu w końcu Cie znalazłam. Działkę masz wspaniałą i latem i zimą
Widziałam podobny domek przerobiony z kiosku RUCHu chyba na tym forum. Ile wziął stolarz jeżeli to nie tajemnica
A tak nawiasem mówiąc trochę tych Ew mamy na forum już mi się zaczynają mylić ;:83
Witaj Ewo W to prawda parę Ewków juz wylapałam na forum. Co do tarasu to stolarz dał materiał,deski pomalował jeden raz i zbił go do kupy za tę usługę wziął 1800zl (taras ma 3,60 na 2,50)
E@K66 Ewciu trawy masz piękne. Czy one rosną tylko z nasion czy też dorastają sadzoneczki-trawki z boku?
Muszę zepsuc komputer bo za duzo czasu tracę na marzeniach ogladając cudze dorosłe roslinki
No ale taka wysoka trawka swietnie ukryłaby "sekretne miejsce" na działce
Ewo w nie psuj kompa bo się nie odnajdziemy he he.
A co do traw to one rosną tak jak byliny ,rosną sobie cały sezon na zime usychają na przełomie lutego i marca śćinam je krótko nad ziemią , na wiosnę znowu odbijają ,kępa rozrasta się w szerz
Ja tak z ciekawości sprawdzałam ile mam do Przemysla i wyszło ponad 200 km, a to juz kawałek. Mam w Przemyślu rodzinę od strony taty i aż wstyd się przyznać nigdy w Przemyślu nie byłam, a podobno to bardzo ładne miasto. W wakacje, chyba trzeba kontakty rodzinne odnowić
No darowałam komputerkowi jeszcze bo cóż zrobię bez tego okienka na świat. Kontaktuję się też nim z moimi dwiema starszymi pociechami które studiują za granicą
Ewa w no to twój komputerek odetchnął z ulgą ja też Kamciu Przemyśl istotnie jest ładny,popatrz sobie http://www.youtube.com/watch?v=YUrU2n7O ... r_embedded
mam nadzieje ze jak bedziesz miala przyjechac to dasz znac "posiedzimy" na tasasiku u mnie
Witam Ewe
Bardzo dobrze ze jestes Bardzo Piekne zdjecia masz talent ,kawał dobrej roboty zrobiłas Cudowne widoczki i te piekne trawki
p.s u nas likwidowali działki pod hipermarket to ludzie w nocy przesadzali rosliny i drzewa z działki na działke Pozdrawiam