chan-dzia w buszu cz.4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agucha432
500p
500p
Od: 3 lis 2011, o 10:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: chan-dzia w buszu cz.4

Post »

Witaj aniu piekne kwiatki. Skrzydłokwiat gigant a nagrabia też wielka i sliczna ;:138 Widzę że chyba do tych samych slepów chodzimy i podobne kwiatki kupujemy. Jasminowca tez miałam kupic w lidlu ale pani sprzedawczyni wynalazła dla mnie jeszcze stefanotisa i go nie kupiłam a teraz żałuję bo stefankowi coś listki żółkną :(
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

agucha432 pisze:Widzę że chyba do tych samych slepów chodzimy i podobne kwiatki kupujemy. Jasminowca też miałam kupic w lidlu ale pani sprzedawczyni wynalazła dla mnie jeszcze stefanotisa i go nie kupiłam a teraz żałuję bo stefankowi coś listki żółkną

:;230 :;230 Chyba tak,stefanotisy też były ale ja mam, co prawda staruszka,bo chyba już z 10 lat ma albo i więcej.Dobrze się ma i co roku kwitnie,tylko łobuz nie chce się dać rozmnożyć.
A jaśminowca to na bezczelnego sama sobie wybrałam (dzień wcześniej byłam z M ;:167 na zakupach)na dzień kobiet(bo inaczej to pewnie bym dostała cięte,tyle razy tłumaczę ,że nie chcę ciętych,a ten ciągle swoje.Czasem mu się przypomni to kupi jakiegoś doniczkowca,ale ile to się człowiek musi nagadać dla jednej doniczki ;:185 (bombonierkę też sobie wybrałam tak na wszelki wypadek ;:224 )
Dzisiaj jestem zarobiona,zbierałam się no i w końcu wzięłam się za przesadzanie.Przesadziłam chyba z 50 doniczek i mam już dość.Wszystkie zapasy ziemi,a gromadziłam je już od lutego poszły.Cały pokój w ziemi,parapet w ziemi...a chciałam jeszcze umyć okno,chyba sobie odpuszczę.
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Jakie ładne wiosenne zdjęcia ;)
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stokrotkaniu ;:196 dzięki,ciachnęłam szczepki różowej zroślichy jak byś chciała ...
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Różową już mam, a to Ty miałaś bordową jeszcze ?
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rozmawiałyśmy o różowej,bordowej niestety nie mam...też mi się podoba.
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

:wit :wit przyszłam twoje kwiatuchy pooglądać a tu widzę że i ciebie dopadła biedronka :;230 :;230 śliczne kwiatuszki ;:196
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie lubię chodzić do biedronki(bo nigdy nie mam kasy przy sobie ,a tam tylko gotówka :wink: ) i ostatnio nie mogę się w niej odnależć ,bo pozmieniali wszystko ,stoję na środku i sama nie wiem czego szukam.Na szczęście kwiaty są na w początku. W ub tygodniu byłam codziennie przez 3-4 dni stąd te nowości(tylko kwiatki potrafiłam znależć ;:224 ;:224 )
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p

Post »

to prawda kwiatuchy na początku ja też ostatnio nawiedzałam okoliczną biedronkę aż się ekspedientka ze mnie śmiała że ja to tylko po kwiaty przychodzę to jej powiedziałam że jak mnie już tak dobrze zna to niech dzwoni jak dostawa z kwiatuchami przyjedzie :;230 :;230 :;230 :;230
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monik27 pisze:jak mnie już tak dobrze zna to niech dzwoni jak dostawa z kwiatuchami przyjedzie
Ja miałam podobną sytuację w Castoramie.Z każdą nową dostawą byłam i ja w sklepie :;230 :;230 dopóki nie dostałam w domu szlabanu na przynoszenie kwiatów.Wytrzymałam pół roku.Nawet byłam z siebie dumna ,że jestem taka twarda,przechodzę obok roślin i nic.Ale jak szlaban minął to w nagrodę,że byłam taka stanowcza przytargałam 7 szt w różnym rozmiarze ;:170 Teraz jestem troszkę ograniczona ,bo nie mam samochodu (ale na szczęście zrobili mi bliziutko przystanek w związku z otwarciem nowego portu ,skorzystałam i ja) Targam ile dam rady unieść :;230 :;230
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p

Post »

chan-dzia pisze:Targam ile dam rady unieść :;230 :;230
:;230 :;230 :;230 dobre tylko się kochana nie przedźwigaj :;230 :;230
chan-dzia pisze:Wytrzymałam pół roku
kochana jestem z ciebie dumna tyle czasu bez kupienia kwiatucha ja bym nie dała rady ;:185 ;:185
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miejsca mi przybyło,to targam . ;:109 Jutro rano jak będzie mi się chciało(zależy o której wyjdę z pracy) mam zamiar zahaczyć o praktikera. :heja :heja
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A.. to chika1979 miała ;:108
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też u kogoś widziałam ,pierwszy raz w życiu,cudo :D
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Anetta
1000p
1000p
Od: 17 sie 2009, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu zazdroszczę Ci tego nowego pokoju a co za tym idzie zakupów zielonych też! Ja, żeby coś nowego kupić, musze się pozbyć paru starych roślinek niestety.
Piękny zielony kącik wygospodarowałaś z tym kwietniczkiem a ten skrzydłuś u góry wygląda rewelacyjnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”