Jasmina trochę mnie zawiodła, ale może jak nabierze ciała, to nie da ciała

Alutka

Teraz i mnie New Dawn się podoba i mam nadzieję, że z każdym rokiem będzie lepiej

Maju, podpisałam. Chyba, że nie o te pytasz. Pierwsz Nuits de Young, a druga to Meg (na murze i z bliska).majka411 pisze:Beatko,
pokazujesz piękne nieznajome. Można je kupić w Kraju. Jak się nazywa ta druga nieznajoma.
Żałuj córko, żałuj!oliwka pisze: Żałuję do dziś.
Może jeszcze się coś trafioliwka pisze:Wtedy, gdy jechała Dzidka, było wolne miejsce i mogłabym się załapać, gdyby nie ta cholerna praca![]()
![]()
Żałuję do dziś.
Specjalne wejście od nawy bocznej a tam dyskretny kibelek z możliwością łączenia się z siecią.oliwka pisze:jakby teraz budować katedry gotyckie. Tylko z różnymi nowoczesnymi udogodnieniami, coby dogodzić współczesnym
Ale trafiłam!Tabaaza pisze:Sorrky, ja wiem że angielki są mniamniuśne i w ogóle, ale ogród pełen starych odmian róż uczy że niektóre rzeczy są nie do podrobienia i żadne ( i w tym miejscu Ania DS wali mnie mentalnie w czółko za godzenie w honor angielek![]()
![]()
) nowsze odmiany nie są w stanie z historyczkami konkurować.
Sprytnie.AniaDS pisze:Starych róż też mi przybywa, obsadzam nimi namiętnie każdy większy wolny obszar w moim ogrodzie, wyprowadzając przy tym do innych ogrodów róże wielkokwiatowe