Przepraszam, że dopiero teraz ale jakas choroba się do mnie przyczepiła i dupa blada,,,,
Na chwilkę więc jestem...
katarzynka575 no taka maleńka pannica... muszę ją wychować co zrobić.. Tak talerz na jajko jest jak talerz kosmiczny

ale jaki praktyczny... w czym umieścić maleństwo ? Pytanie zasadnicze... W kieliszkiu się utopi, bo jest zagłęboki. A taki talerzyk akurat, bo jest płytki. Nalewam mu odrobinkę wody - nie tak dużo, żeby się nie ześlizgnęło moje biedactwo i tak sobie ładnie stoi...
lucynaf no cóż zobaczymy - zręczne rączki są wskazane - coś o tym wiem
Filigranowa27 nina1611 justus27
dudus327 
Twoja to jest gigant przy mojej

zdradzisz mi sekret uprawy Twojej małej "wielkiej" Vandzi?
Alusia61 
Ja maleństwo kupiłam na allegro... Miało długą trasę ale było tak zapakowane i przystosowane do podrózy, że dojechała... Teraz proszę trzymać kciuki za kolejne korzonki... i cm więcej wzrostu...
tom_mix odwaga to za dużo powiedziane... Mąż powiedział - bierzemy....damy radę. Ja też mam nadzieję, że mi się uda
dorotka_kk 
no tak maleństwo - a tak włąsciwie to niemowlak... Obawiam się, że coś może pójść nie tak jak trzeba... ale staram się... Może powinnaś mieć troszkę większą roślinkę na początek, żeby sprawdzić czy dasz radę... Ja moczę malucha tak 2-3 razy w tygodniu - 10 godzin...Moczenie to tutaj za dużo powiedziane ... Dla takiego malucha kropla wody to już jezioro.....