Witam nieśmiało
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam nieśmiało
Masz śliczne pięciorniki
, ja kupiłam 2 szt. wiosną ale kiepsko rosną. Dokarmiasz je czymś?

- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
zkwiat, kania i zenia witajcie
i dziękuje kochane za ciepłe słowa, tak miło słucha się takich ciepłych słów
Agnes dziękuje zawsze powiadam, że urodę moje dzieci odziedziczyły po mamusi
a mieczykiem sama byłam zszokowana
Aancyk tylko azofoska i ponieważ rosną koło iglaków to zawsze dostana trochę nawozu do iglaków, bo jak rozsypuje to się nie patrzę
aha i tnę niemiłosiernie zwłaszcza tego wielkiego, jak tylko zaczyna odbiegać od koła, to sekator idzie w ruch , ten duży jest teraz jeszcze większy i ma ..... oj nie wiem jest cały w kwiatach 

Agnes dziękuje zawsze powiadam, że urodę moje dzieci odziedziczyły po mamusi

Aancyk tylko azofoska i ponieważ rosną koło iglaków to zawsze dostana trochę nawozu do iglaków, bo jak rozsypuje to się nie patrzę

... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Mowisz ze nawoz do iglakow dostaja hmmm moze i ja sprobuje. Iglaki mam obok ale zawsze uwazam, zeby innych nie podsypac.
cześć Kropko
działka piekna, szczęka opada bo tylko 2 sezony i taaaakie zmiany
pewnie Ci wszyscy, co Ci tak gadali i odradzali to teraz zazdroszczą i pewnie zbierają szczęki z ziemi gdy przechodzą koło Ciebie, bo fakt zmiany są niesamowite
a mieczyk - niesamowity, tylko pozazdrościć

działka piekna, szczęka opada bo tylko 2 sezony i taaaakie zmiany

pewnie Ci wszyscy, co Ci tak gadali i odradzali to teraz zazdroszczą i pewnie zbierają szczęki z ziemi gdy przechodzą koło Ciebie, bo fakt zmiany są niesamowite

a mieczyk - niesamowity, tylko pozazdrościć

Witaj Aniu jesteś niesamowita w tak krótkim czasie zrobiłaś tak wiele...pięciorniki ekstra...mieczyk i córcia również.
hejka, wpadłam z powrotem
moje rodusie mają pełne słońce tylko parę godzin i to po południu tak od 15 do 18, tak to zawsze cień albo półcień, ale rosną i im nic nie przeszkadza i jakoś się jeszcze na mnie nie skarżą

moje rodusie mają pełne słońce tylko parę godzin i to po południu tak od 15 do 18, tak to zawsze cień albo półcień, ale rosną i im nic nie przeszkadza i jakoś się jeszcze na mnie nie skarżą

- cykada
- 50p
- Od: 18 lut 2011, o 13:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj!
Pracowita z ciebie kobitka.
Bardzo duże zmiany i ładne nasadzenia.
2 sezony powiadasz Ci to zajęło?
Ja robię zmiany na razie w głowie ,bo brak funduszy po kupnie domu,teraz docieplałam poddasze i zamiast roślin kasa poszła w remont.
Ale jestem dobrej myśli i widząc twoje osiagnięcia wiem ,że i ja dam rade.
W moich jerśiennych planach jest wycięcie drzewa sumaka ,które rozsiewa się po działce w ekspresowym tępie.
Musze wyrównać teren,BO MI TRAGICZNIE PANOWIE KONIEM WYRÓWNALI TYLKO GÓRY I DOŁY i zrobić rabaty,ech.... jakos dam radę.
pozdrowionka!
Pracowita z ciebie kobitka.
Bardzo duże zmiany i ładne nasadzenia.
2 sezony powiadasz Ci to zajęło?
Ja robię zmiany na razie w głowie ,bo brak funduszy po kupnie domu,teraz docieplałam poddasze i zamiast roślin kasa poszła w remont.
Ale jestem dobrej myśli i widząc twoje osiagnięcia wiem ,że i ja dam rade.
W moich jerśiennych planach jest wycięcie drzewa sumaka ,które rozsiewa się po działce w ekspresowym tępie.
Musze wyrównać teren,BO MI TRAGICZNIE PANOWIE KONIEM WYRÓWNALI TYLKO GÓRY I DOŁY i zrobić rabaty,ech.... jakos dam radę.
pozdrowionka!
Dom z dzieciństwa
Pozdrawiam Monika:)
Pozdrawiam Monika:)
- kropka010
- 500p
Witaj Moniko
cieszę się, że do mnie wpadłaś widzisz jak to kiedyś powiedziała jedna z forumek ''ogród uskrzydla, a finanse ograniczają'' jakoś tak to pięknie ujęła , masz to samo co ja, po kupnie domu zostały ograniczone finanse na ogród i to bardzo
tak jak kiedyś napisałam, że ten dom wyciąga z nas każdego złocisza, niestety.
Mówisz, że masz nierówny teren to tak jak ja, ale ja go wcale nie wyrównałam tylko jeszcze bardziej gdzie niegdzie pofałdowałam, bo planuje sobie jeszcze zrobić np. kaskade na wzniesieniu , może na drugi rok uda mi się zrobić większość z zaplanowanych rzeczy
a radę dasz zobaczysz jak wpadniesz w szał to cię mąż nie będzie mógł wyciągnąć z ogróka , zresztą jak większości z nas
Shirall moje rosną w podobnych warunkach i też są śliczne takie jak twoje, kiedyś rosły w pełnym słońcu i niestety nie wyglądały za ciekawie, ale teraz po przesadzeniu pięknieją w oczach
Wieczorny obchód ogródka zakończony i moja anabelka ponawia kwitnienie, ku mojej strasznej radości

Mówisz, że masz nierówny teren to tak jak ja, ale ja go wcale nie wyrównałam tylko jeszcze bardziej gdzie niegdzie pofałdowałam, bo planuje sobie jeszcze zrobić np. kaskade na wzniesieniu , może na drugi rok uda mi się zrobić większość z zaplanowanych rzeczy

Shirall moje rosną w podobnych warunkach i też są śliczne takie jak twoje, kiedyś rosły w pełnym słońcu i niestety nie wyglądały za ciekawie, ale teraz po przesadzeniu pięknieją w oczach

Wieczorny obchód ogródka zakończony i moja anabelka ponawia kwitnienie, ku mojej strasznej radości

- kropka010
- 500p
witam was pochmurnie, boze jak brzydko na dworze
i właśnie taki jest powód nudzenia się w domu , zrobiłam zakupy na allegro, kupiłam mnóstwo kolorowych żurawek i parę host i też będę robiła zakątek hostowo-żurawkowy
jestem o stówkę biedniejsza i mam tylko nadzieję, że ta paczka dotrze do domu przed godziną 16
jak przyjdzie to zrobią zdjęcia 

zrób, zrób z checią popatrzymy!
no ja dziś dostałam pensję i akurat rodzice jadą do Auchan, a tam mają taaaaaki duży namiot ogrodniczy i wyprzedaż roślinek więc się z nimi wybieram........może jakieś rodusie - Zembla czy Wiseman, no i folię ogrodniczą bo już mam dość chwastów na rabacie
zakupy ogrodnicze są najlepsze na świecie!!!!!!
tylko mina rodziców......będzie obłędna....a ta znowu coś tam targa i wkłada cichaczem do wózka

no ja dziś dostałam pensję i akurat rodzice jadą do Auchan, a tam mają taaaaaki duży namiot ogrodniczy i wyprzedaż roślinek więc się z nimi wybieram........może jakieś rodusie - Zembla czy Wiseman, no i folię ogrodniczą bo już mam dość chwastów na rabacie

zakupy ogrodnicze są najlepsze na świecie!!!!!!

tylko mina rodziców......będzie obłędna....a ta znowu coś tam targa i wkłada cichaczem do wózka

- Jule
Brzydko-brzydko ale i tak dobrze ze cieplo jest.
U nas w Auchanie zlikwidowali ogrodniczy, bo im rosliny pod chmurka padaly i tylko roboty duzo mieli z wywalaniem. W przyszlym roku postawia namiot, to znowu zaczna sprzedaz.
U nas w Auchanie zlikwidowali ogrodniczy, bo im rosliny pod chmurka padaly i tylko roboty duzo mieli z wywalaniem. W przyszlym roku postawia namiot, to znowu zaczna sprzedaz.
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Witaj Aniu - Kropko! Twoja praca robi ogromne wrażenie, baaaardzo się napracowałaś, efekt jest niesamowity
Czekam niecerpliwie na fotki z żurawkowych zakupów

Czekam niecerpliwie na fotki z żurawkowych zakupów

- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
Widzę że hortensje są teraz bardzo na topie w większości wątków, ale to i dobrze bo są śliczne. 

- kropka010
- 500p
Jule skąd masz informacje na ten temat
Shiral Kasiu zrobię, zrobię i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie paczka, bo coś ostatnio mam doła, a paczka spwoduje, że znów bedzie mi się chciało zyc
Aancyk ja uwielbiam hortensje tylko ciężko u mnie z cieniem, zastanawiam się gdzie ja swoje hosty i żurawki posadzę, chociaż mam jedną jedyną żuraweczkę i ona ci u mnie rośnie w pełnym słońcu i ma się nieźle

Shiral Kasiu zrobię, zrobię i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie paczka, bo coś ostatnio mam doła, a paczka spwoduje, że znów bedzie mi się chciało zyc

Aancyk ja uwielbiam hortensje tylko ciężko u mnie z cieniem, zastanawiam się gdzie ja swoje hosty i żurawki posadzę, chociaż mam jedną jedyną żuraweczkę i ona ci u mnie rośnie w pełnym słońcu i ma się nieźle

- Jule
Sasiad z boku tam pracuje