Witam nieśmiało

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam nieśmiało

Post »

Masz śliczne pięciorniki ;:138 , ja kupiłam 2 szt. wiosną ale kiepsko rosną. Dokarmiasz je czymś?
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p
Od: 28 lip 2011, o 22:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

zkwiat, kania i zenia witajcie :wit i dziękuje kochane za ciepłe słowa, tak miło słucha się takich ciepłych słów
Agnes dziękuje zawsze powiadam, że urodę moje dzieci odziedziczyły po mamusi :;230 a mieczykiem sama byłam zszokowana :shock:
Aancyk tylko azofoska i ponieważ rosną koło iglaków to zawsze dostana trochę nawozu do iglaków, bo jak rozsypuje to się nie patrzę :lol: aha i tnę niemiłosiernie zwłaszcza tego wielkiego, jak tylko zaczyna odbiegać od koła, to sekator idzie w ruch , ten duży jest teraz jeszcze większy i ma ..... oj nie wiem jest cały w kwiatach ;:138
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mowisz ze nawoz do iglakow dostaja hmmm moze i ja sprobuje. Iglaki mam obok ale zawsze uwazam, zeby innych nie podsypac.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

cześć Kropko :wit
działka piekna, szczęka opada bo tylko 2 sezony i taaaakie zmiany :shock: ;:111
pewnie Ci wszyscy, co Ci tak gadali i odradzali to teraz zazdroszczą i pewnie zbierają szczęki z ziemi gdy przechodzą koło Ciebie, bo fakt zmiany są niesamowite ;:180 ;:180
a mieczyk - niesamowity, tylko pozazdrościć ;:108 ;:224
haszka
200p
200p
Od: 5 cze 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu jesteś niesamowita w tak krótkim czasie zrobiłaś tak wiele...pięciorniki ekstra...mieczyk i córcia również.
Pozdrawiam Halina.........

Druga miłość Haszki - ogród
x-S-l
---

Post »

hejka, wpadłam z powrotem :wit
moje rodusie mają pełne słońce tylko parę godzin i to po południu tak od 15 do 18, tak to zawsze cień albo półcień, ale rosną i im nic nie przeszkadza i jakoś się jeszcze na mnie nie skarżą :;230
Awatar użytkownika
cykada
50p
50p
Od: 18 lut 2011, o 13:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj!
Pracowita z ciebie kobitka.
Bardzo duże zmiany i ładne nasadzenia.
2 sezony powiadasz Ci to zajęło?
Ja robię zmiany na razie w głowie ,bo brak funduszy po kupnie domu,teraz docieplałam poddasze i zamiast roślin kasa poszła w remont.
Ale jestem dobrej myśli i widząc twoje osiagnięcia wiem ,że i ja dam rade.
W moich jerśiennych planach jest wycięcie drzewa sumaka ,które rozsiewa się po działce w ekspresowym tępie.
Musze wyrównać teren,BO MI TRAGICZNIE PANOWIE KONIEM WYRÓWNALI TYLKO GÓRY I DOŁY i zrobić rabaty,ech.... jakos dam radę.
pozdrowionka!
Dom z dzieciństwa
Pozdrawiam Monika:)
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p

Post »

Witaj Moniko :wit cieszę się, że do mnie wpadłaś widzisz jak to kiedyś powiedziała jedna z forumek ''ogród uskrzydla, a finanse ograniczają'' jakoś tak to pięknie ujęła , masz to samo co ja, po kupnie domu zostały ograniczone finanse na ogród i to bardzo :evil: tak jak kiedyś napisałam, że ten dom wyciąga z nas każdego złocisza, niestety.
Mówisz, że masz nierówny teren to tak jak ja, ale ja go wcale nie wyrównałam tylko jeszcze bardziej gdzie niegdzie pofałdowałam, bo planuje sobie jeszcze zrobić np. kaskade na wzniesieniu , może na drugi rok uda mi się zrobić większość z zaplanowanych rzeczy :wink: a radę dasz zobaczysz jak wpadniesz w szał to cię mąż nie będzie mógł wyciągnąć z ogróka , zresztą jak większości z nas :;230
Shirall moje rosną w podobnych warunkach i też są śliczne takie jak twoje, kiedyś rosły w pełnym słońcu i niestety nie wyglądały za ciekawie, ale teraz po przesadzeniu pięknieją w oczach :D
Wieczorny obchód ogródka zakończony i moja anabelka ponawia kwitnienie, ku mojej strasznej radości ;:138
Obrazek
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p

Post »

witam was pochmurnie, boze jak brzydko na dworze :evil: i właśnie taki jest powód nudzenia się w domu , zrobiłam zakupy na allegro, kupiłam mnóstwo kolorowych żurawek i parę host i też będę robiła zakątek hostowo-żurawkowy :heja jestem o stówkę biedniejsza i mam tylko nadzieję, że ta paczka dotrze do domu przed godziną 16 ;:224 jak przyjdzie to zrobią zdjęcia :heja
x-S-l
---

Post »

zrób, zrób z checią popatrzymy! ;:138 ;:138
no ja dziś dostałam pensję i akurat rodzice jadą do Auchan, a tam mają taaaaaki duży namiot ogrodniczy i wyprzedaż roślinek więc się z nimi wybieram........może jakieś rodusie - Zembla czy Wiseman, no i folię ogrodniczą bo już mam dość chwastów na rabacie :evil:
zakupy ogrodnicze są najlepsze na świecie!!!!!! ;:138 ;:138
tylko mina rodziców......będzie obłędna....a ta znowu coś tam targa i wkłada cichaczem do wózka :;230 :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Brzydko-brzydko ale i tak dobrze ze cieplo jest.
U nas w Auchanie zlikwidowali ogrodniczy, bo im rosliny pod chmurka padaly i tylko roboty duzo mieli z wywalaniem. W przyszlym roku postawia namiot, to znowu zaczna sprzedaz.
Awatar użytkownika
Kasia1972
500p
500p
Od: 18 paź 2008, o 19:48

Post »

Witaj Aniu - Kropko! Twoja praca robi ogromne wrażenie, baaaardzo się napracowałaś, efekt jest niesamowity ;:180
Czekam niecerpliwie na fotki z żurawkowych zakupów :wit
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21

Post »

Widzę że hortensje są teraz bardzo na topie w większości wątków, ale to i dobrze bo są śliczne. ;:108
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p

Post »

Jule skąd masz informacje na ten temat :shock:
Shiral Kasiu zrobię, zrobię i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie paczka, bo coś ostatnio mam doła, a paczka spwoduje, że znów bedzie mi się chciało zyc :D
Aancyk ja uwielbiam hortensje tylko ciężko u mnie z cieniem, zastanawiam się gdzie ja swoje hosty i żurawki posadzę, chociaż mam jedną jedyną żuraweczkę i ona ci u mnie rośnie w pełnym słońcu i ma się nieźle
Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sasiad z boku tam pracuje :wink:
ODPOWIEDZ