GAWRONKA dobra dusza widac z Ciebie . Fajna ta historyjka z ptaszkiem. Przejelas sie ptaszkiem,obdzwonilas wszystko co mozliwe,,to sie naprawde chwali .

Co do mojego ptaszka to juz sprawa nieaktualna..

Zaluje,ze nie zareagowalam wczesniej gdy widzialam,ze on jakis taki dziwny ,bez ogona,,nie wzielam go do pudelka i zaprowadzilam gdzie trzeba,nie podzwonilam,

Z jednej strony mysle sobie,takie sa prawa natury,,silniejszy zwycieza,a slabszy ginie,tak zawsze bylo ,jest i bedzie,selekcja naturalna..ale stalo sie to na moim ogrodku i normalnie boli mnie to, zal mi i tego ptaszka i rodzicow ,co mu glizdy nosili..ehhh...

MM-COMPLEX dziekuje za wizyte

Z mila checia bym Ci te rybki oddala,i Twoj maz bylby szczesliwy i moj

Co do kotka,,to tak..jest super,ale tak samo jak jest ladny tyle samo jest wredny. Niestety nie da sie poglaskac..Normalne koty przychodza sie lasic,tulic,a ten to tylko z pazurami i z zebami skacze

A pomocnik tak naprawde wiecej przeszkadzal niz pomagal hehe,maz sie wkurzal tylko

I dziekuje za mile slowa co do mojego ogrodka..No zobaczymy jak to wszystko pozniej bedzie wygladac,,ale tak czy siak nigdy nie dorownam Twojemu ogrodkowi

JOLANTaGRAJ dziekuje za odpowiedz w sprawie malin.
Nie sadze,zeby miala za sucho,bo nie ma dnia zebym nie podlewala ogrodka.
Ale potrzymam jeszcze,nie przeszkadza mi absolutnie,moze rzeczywiscie pusci cos od korzenia.
Wszystkie te krzaczki w sklepie tak wygladly..tylko kikut

LUSIA 57 dziekuje za podpowiedz,chyba masz racje,to chyba szpak byl..byl..bo juz go nie ma