Marcin!!! Gdzie Ty jesteś? Wpadłam po dłuższym czasie, żeby podglądnąć co nie co,
a tu co? Wczasy cy cóś?
Dawaj świeże fotki ogródeczka, bo wszystko obejrzane
Aha, zupełnym przypadkiem trafiłam w Lidlu na identyczny "wiatrochron" w słoneczniki jak
Twój. Tak mi się strasznie podobał u Ciebie, że aż zazdrościłam I mam swoje własne
Odezwij się! Pa!
Witaj .Niestety nie mogę na razie nic wkleić nie mam komputera , tak to jest z rzeczami martwymi fotki robie na bierząco jak tylko będę miał komputer nadrobie zaległości obiecuje.Pozdrawiam Marcin
Dzięki za odwiedziny na mojej działce.
Odwiedziłam też Twoją, podobają mi się twoje pomysły. A słoneczniki na altanie są niesamowite. podoba mi się też konar drzewa, który wykorzystałeś jako stojak na donice. Może skorzystam z Twoich pomysłów
Witaj Martinez Działka bardzo ładna,bez jednego chwasta, a to się chwali.Wszystko na swoim miejscu,no i te fantastyczne słoneczniki.Jestem ciekawa jak będą wyglądały Zimą.Koniecznie zrób zdjęcie.Pozdrawiam i zapraszam do mnie Gosia
Marcin!! Hurra!!!
Jesteś!! Zobaczyłam, że odezwałeś się w wątku AleksandryK, no to w te pędy
Już nie mogłam doczekać się Twojego powrotu do wątku
Czekam na zdjątka, bo uwielbiam Twój słoneczny zakątek, jest taki wesoły jak Ty na awatarku
Witajcie !! Dziękuje za odwiedziny. niestety jeszcze nie moge korzystać z komputera ale zdjecia robie na bierząco. obiecuje nadrobic jak to bedzie najszybciej możliwe pozdrawiam MArcin
Witaj Marcinie
Dopiero teraz natknęłam się na Twój wątek i szczęka mi opadła z wrażenia.
Piękny wypielęgnowany ogród.Bardzo mi się podobają Twoje pomysły z wykorzystaniem kamieni. Ostatnio chodzi mi po głowie wykonanie obrzeży rabat z kamienia.Jak myślisz czy Twój sposób wykonania tych okrągłych kamieni na ścieżce mógłby się też sprawdzić przy obrzeżach?
Witaj Gieniu !! Zdjęcia robie na bieżąco niestety mam awarie komputera i nie mam na razie możliwości dodawania zdjęć nadrobie to jak bedzie to tylko możliwe obiecuje. Znów ukradłem trawnik tak jak kiedys mnie ostrzegałaś . Pozdrawiam Marcin
Witaj Marcinie! Zaraz przybiegłam zaciekawiona twoimi odwiedzinami u mnie A tu nadal nic.
A przecież na działeczce zasuwasz, nie? Biednyś Ty bez komputerka. A może to sposób na
wyrwanie życiu troszkę więcej czasu? Kompek jednak kradnie go trochę z dnia.
No cóż, nauka cierpliwości musi wydać teraz swoje owoce. Ale przyznam,
czekam z ogromną ciekawością.
Pozdrawiam Cię gorąco