magos13 pisze:Te kwiatki na pierwszym zdjęciu to gailardia .
A jak nazywają się te białe ?
Liliowce od Ciebie już kwitną.
Gosia a kiedy założysz swój watek :P czekam z niecierpliwością
A ta gailardia to miałam też od Ciebie co nie ? Coś po nazwie mi się przypomina, a tą uszczknęłam na cmentarzu bo tyle tego było, a te białe to margaretka Crazy Daisy, kupiłam niedawno ale już na dwie kępy rozdzieliłam na jesieni mogę Ci 1/4 podesłać :P
Kolejne nowości, nowu troszkę kwiatuszków i mój nowy nabytek, klonik a to za sprawą przemka spodobały mi się kloniki, a na żurawki zacznę też polować tylko znajdę miejsce po kwiatach jednorocznych
Floksiki jednoroczne siane, na ostatnim zdjęciu moja daturka, już ma pąki ale nie wiem jak kwitnie - dopiero mam ją drugi rok
A to mój dzisiejszy gość, żabka grzechotka, dziwne ale zobaczyłam ją na liściu fatsji którą mam w domu na piętrze, nie wiem jakim cudem tutaj się dostała, latająca żaba ?
Sylwio , miło spędziłam czas w Twoim ogrodzie.
Masz duże pole do popisu
Powodzenia w przesadzaniu roślin do donic.
Ja sadzę z donicami głównie te rośliny które się zbyt mocno rozrastają.
Dawno mnie nie gościłam na forum na swoim wątku, lecz co drugi dzień stale zaglądam do moich ulubionych wątków, troszkę się zmieniło w moim ogrodzie, między innymi zagościło wiele róż, do których powoli się przekonuję, teraz mam szał na trawy ozdobne i żurawki Aha jeszcze jedna nowość w moim ogrodzie kotka Jadzia