Haniu
Pospacerowałam sobie po Twoim ogródku. Bardzo urokliwe miejsce..... następczyni widzę rośnie..... czworonożni przyjaciele także piękni. Wpisuję się żeby mi wątek nie uciekł. Na pewno będę częstym gościem.
pozdrawiam
Haniu, na pierwszym zdjęciu to chyba klon? Podobają mi się te z dwubarwnymi liśćmi. Nie możesz znalezć mojego ogrodu na forum , bo nie mam jeszcze swojego wątku. Daleko mi do Waszych ogrodów, zresztą komputer mnie nie lubi i nie pozwala wstawiać fotek
Między tujami od strony zachodniej chce posadzić jakiś krzew ok.2 metrów, bo sąsiad przy samej siatce postawił blaszany garaż.Nie będę z nim darła kotów,szpetnie wyglada.Na siatkę rzuciłam bluszcz,ale szybciej jakiś krzak urośnie.
Małgosiu ja bym ci radziła posadzić Rdest.Ja miałam posadzony przy siatce.Bardzo SZYBKO urósł ,ładnie kwitnie.Na pewno spełni swoją funkcje.Polecam bo go miałam{dostałam od sąsiada małą odnóżkę } Został wycięty bo bardzo się rozrósł i nie mogłam dojść do kompostownika .
Haniu cudny ogród! A ile pracy w niego włożonej Ale ta róża na pierwszym zdjęciu mnie powaliła. Na czym ona się wspina? Czy to jakaś konstrukcja z drewna? Pytam bo też chyba 'pójdę' w róże, bo lubią glinę i słońce a tego u mnie nie brakuje. ;:49 Pozdrawiam wiosennie!
Haniu Kochana przyszłam z rewizytą i ...dech mi zaparło. Jak tu pieknie u Ciebie!!! Oczywiście będę częstym gościem, bo nie mogę się napatrzeć. Wnusia śliczniutka, zdradzisz imię małej ogrodniczki? Serdecznie pozdrawiam!
Lalcia dziękuję za wizytę i zapraszam częściej-mam cholernie wolne połączenia internetu, ale czekam na wiosnę
magda2003 dziękuję za wizytę Madziu ta róża na zdjęciu jest pienna,ale niestety mało wytrzymała na mróz.Na zimę nie zabezpieczyłam i zniszczyła się.
Witaj alizo miałam odpisać do ciebie w nocy ale niestety połączenie zostało przerwane.Takie są uroki mieszkania na wsi.Olu zaraz przyjdę na dobrą mocną kawkę,