Monia, dzięki za przepisy. Jak M usłyszał o peklowanej szynce to oczy mu się zaświeciły i nie daje mi spokoju.
Chciał, nie chciał - będę musiała mu zrobić
A, zapomniałabym, jakie powidła do Pychotki?
Dzisiaj robiłam na kolację pieczeń rzymską z mojego przepisu. W związku z tym, że nie mogę już edytować postu, to wklejam zdjęcia tutaj:
przed upieczeniem:
Lisko - ciekawa nazwa Gosiu - ja podaję do i na ciepło i na zimno. Na ciepło dobrze smakuje z sosem borowikowym, a na zimno podaję wraz z innymi mięskami w ramach szwedzkiego stołu dla gości. Dobre jest na zimno z weką.
Jak zwał, tak zwał.... mój zając siedzi właśnie w piecu i już mi ślinka leci.
Jeśli wygląda tak, jak smakuje to będzie u mnie hitem bo przygotowuje się go błyskawicznie.
Monia, dzięki .
pychota
Fałszywy zając będzie na pewno zaproszony na imprezę sylwestrową
W charakterze głównego dania, niestety
Jeśli masz więcej takich szybkich i prostych przepisów na zapiekane dania to ja się piszę.
Moniu, ooooo wszyscy święci !!! Wielkie dzięki taka kolacja , pyszne było , nie został nawet jeden okruszek.
Oczywiście nie miałam polskich ogórków dałam korniszony pycha, dzieci nawet słowa nie powiedziały przy kolacji
Mężuś chce tez pieczeń na obkład.
Jedliśmy na ciepło z dodatkiem sałaty
Przyłączam się do Asi, poproszę więcej szybkich i prostych potraw