Agnieszko, Kasiu, Darku, Celinko dziękuję
katarzynka575 pisze:Drugi od góry, biały z piegami - jest bardzo podobny do mojego "Marcepanka" z Biedronki. Skąd Masz swojego?
Justynko ja swojego kupiłam w Auchan, często tam kupuję storczyki, oczywiście jak trafi się coś ciekawego
Asiu (mis20)ja też kiedy tylko mogę to zaglądam na forum, choć nie zawsze piszę, to czytam wątki i podziwiam i się zachwycam

Dziękuję za życzenia
Asiu (Joane) ja jestem dumna z tego storczyka, bo to mój pierwszy i przetrwał moją niewiedzę, ale dosyć szybko zaczęłam szukać ratunku i zdołałam go ocalić, mnie też się podoba to "maźnięcie białą farbką"
Pomimo zimna zdecydowałam się na zakup białego storczyka z All i jakoś dojechał, cały i zdrowy, mam nadzieję, że przetrwa u mnie bo był zimny jak z lodówki. Zdjęcia już zrobiłam, muszę tylko jeszcze je pozmniejszać, więc proszę o cierpliwość
Inne storczyki mają się całkiem nieźle. Biały w kropeczki zgubił dwa pączki, więc zakwitnie jeszcze tylko 3 kwiatkami o ile i one nie zżółkną.
Tęczuś niestety ma jakąś dziwną przypadłość, że już zgubił dwa kwiatuszki choć wcale nie zwiędnął, ale pęd troszkę zżółkł na końcu i pewnie to dlatego, kiedy będzie wiosna