Działka korzo_m
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę że nie jestem osamotniona w sprawach przypalania garnków. Ja dodatkowo jeszcze nie potrafię się skupić na żadnej nawet najprostszej czynności. Bo cały czas myślę o forum. To się nazywa uzależnienie i chyba czas się leczyć
. Wczoraj tylko mecz odciągną mnie od komputera(daleko nie poszłam,bo przed telewizor).Pozdrawiam Magda :P

Pozdrawiam Magda 

- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Wiolu ja bardzo często walczę z synem o komputer. Jak jest mąż w domu to potrafi nasz konflikt załagodzić , a jak nie ma jest ostro. Chyba też się uzależniłam od forum, ale czas spędzony na nim nie jest stracony, jakie postępy zrobiłam w obsłudze klawiatury piszę dwoma rękami. A przede wszystkim poznałam grupę tak miłych osób, którzy mają taką samą pasję Mam problem rzucam go na forum i zaraz szybko przychodzą odpowiedzi. Dzięki wszystkim.
- korzo_m
Pokazuję moje fiołki to ich końcówka w kwitnieniu, ale liczę na grudnika ma 1,5 roku i może uda mu się zakwitnąć. Obserwuję końcówki liści i oprócz nowych przyrostów listeczków nie widzę zawiązków kwiatów.
Przedstawiam też kwiatek, który nazywam widłaczek nie wiem jaka jest jego fachowa nazwa.
,

A teraz moje kotki, które nazywam tygryski.

I na koniec moje suche dekoracje, koszyczek z kwiatkami kupiłam kilka lat temu,myję go pod prysznicem co jakiś czas i wygląda jak nowy. No i moja osobista inwencja twórcza tylko proszę nie śmiejcie się, oraz zakup ozdób świątecznych.

Przedstawiam też kwiatek, który nazywam widłaczek nie wiem jaka jest jego fachowa nazwa.

A teraz moje kotki, które nazywam tygryski.

I na koniec moje suche dekoracje, koszyczek z kwiatkami kupiłam kilka lat temu,myję go pod prysznicem co jakiś czas i wygląda jak nowy. No i moja osobista inwencja twórcza tylko proszę nie śmiejcie się, oraz zakup ozdób świątecznych.

- korzo_m
Wiolu kwiatów doniczkowych nie mam dużo. Mój syn jest alergikiem i kilka lat temu lekarz kazał mi zlikwidować kwiaty doniczkowe. Chociaż teraz on sam w pokoju ma kilka kaktusików. Często jak jestem w sklepie mam ochotę kupić jakiś ładny okaz, ale zawsze przychodzi zastanowienie, a gdzie ja go postawię.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.