Zrobiłam schowek na roślinki nadmiarowe

Jakieś grzybska trujaki rosną u mnie w ogrodzie

Arabello a mnie się najlepiej pracuje w chłodzieARABELLA pisze:Stasieńko udanej pracy w ogrodzie kochana. Ja niestety uciekłam z działki,bo strasznie zimno i popaduje
FRAGOLA pisze:Stasiu co tam znów twożysz w tym swoim ogrodzie![]()
U nas dziś super pogoda więc i ja wskoczyłam do ogródka,trochę popożądkowałam uschłe habzie,zrobiłam nową rabatkę,w zasadzie przerobiłam starą(tam gdzie były jednoroczne) jeszcze pokoszę trawkę wykopię mieczyki i na dzisiaj dośc....chyba![]()
MIŁEGO WEEKENDU![]()
Oprócz rudbekii to wszystko mam ostróżkę jeżówkę rozchodnik jak byś chciała wal jak w dym a ja wyśle .Rudbekii nie mam bo też kupiłam nasiona i mam zamiar się jej dorobić.Steasi pisze:O dziękuje bardzo.Chyba jednak spróbuje wysiać i tak już mam nasionka, więc nic nie stracę.A jeśli by była kicha to wtedy się odezwę błagalnie prosząc o sadzoneczkiNie mniej bardzo dziękuję jeszcze raz za propozycję
Poluje głownie na roślinki (na razie :P ) które jest ciężko dochować się z nasion- rudbekia, ostróżka, jeżówka, rozchodnik okazały i tak mogłabym wyliczać łuuTa firletkę co wysiewam to bylina i ma na drugie wieńcowa. To dobrze, że rośnie potem jak chwast- ja bardzo lubię takie śliczne chwasty
![]()
Pozdrawiam cieplutko