Mój ogród - grazyna56
Teraz pytanko .Jak to jest? - kiedy ja o coś pytam to dostaje od kilku osób odpowiedzi czy Wy wchodzicie na moja strone przez przypadek z ciekawości ,i mi odpowiadacie, czy też one są gdzieś widoczne dla wszystkich na jakiejś stronie Bo może ja też bym komuś pomogła ale nie wiem gdzie i co podpowiadać a niemożliwością jest śliedzić wszystkich forumowiczów. Ja wiem że to co pisze dla wielu jest może śmieszne[ ta moja nieudolność w obsłudze]ale jak nie zapytam to stane w miejscu

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Grażynko
Twoja działka jest pięknym miejscem i na pewno super się tam odpoczywa. Masz ciekawe zestawienie małych iglaków na klombach, które ja również bardzo lubię ale nie kupiłam jeszcze żadnych, czekam teraz na wiosnę
. Zapewniam Cię, że tutaj są bardzo mili ludzie, którzy chętnie służą pomocą. Nie przejmuj się komputerem, to przyjdzie z czasem, mnie jeszcze pomaga córka wink: Miłej zabawy.
Ja też mam na imię Grażyna

Ja też mam na imię Grażyna

Pozdrowionka
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba ten berberys koło ścieżki. Ładnie wyglądałaby koło niego odmiana o żółtych liściach.
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, chciałabym Ci pomóc, ale przykro mi - nie rozumiemgrazyna56 pisze:Aniu ,Andrzdeju b.dziękuje juz wiem o co chodzi ,dalsze pytanie dlaczego mam cały czas [obserwuje od 3 dni ]u góry przy pytaniach i odpowiedziach date 10. 01 .2007 i ona sie nie zmienia?
pytania..

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Grażynko, wyczytałam gdzieś, że wymyśliłaś sobie, żeby posadzić brzozy i pod nimi zrobić rabatę
Nie rób tego, chyba, ze chcesz na tę rabatkę wylewać hektolitry wody.
Brzoza strasznie wyjaławia ziemię i okrada z wody wszystko co rośnie w jej pobliżu. Jak koniecznie chcesz mieć brzozę, to w najdalszym zakątku ogródka, gdzie niewiele moze rosnąć.

Brzoza strasznie wyjaławia ziemię i okrada z wody wszystko co rośnie w jej pobliżu. Jak koniecznie chcesz mieć brzozę, to w najdalszym zakątku ogródka, gdzie niewiele moze rosnąć.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Grażynko jak chcesz chociaż jedną brzozę, to posadź trochę mniejszą: Brzoza brodawkowata 'Youngii' - Betula pendula 'Youngii'.
http://www.pinus.net.pl/p.php?p=katalog tu znajdziesz zdjęcie
Fajnie wygląda (mam na działce, zdjęcie w moim ogrodzie) i niekoniecznie musi być taka szeroka, ja trochę ją przycinam.
http://www.pinus.net.pl/p.php?p=katalog tu znajdziesz zdjęcie
Fajnie wygląda (mam na działce, zdjęcie w moim ogrodzie) i niekoniecznie musi być taka szeroka, ja trochę ją przycinam.