Piękne masz kwiatuszki ale moje serce podbiło Philodendron Xanadu

Cudo

alunia pisze:Więc należy dbać o taką cudowną pamiątkę
Maćku koniecznie użyj jakiegoś środka na mączniaka...a jak się go pozbędziesz poleciłabym odmłodzenie koleusków bo widzę że strasznie wyłysiałyMaciej P-ce pisze: I ostatni kwiatek, a raczej kwiatki, bo w doniczce są 4 Koleuski, które w tamtym roku lub 2 lata temu dostałem od Andziax007, niestety Koleusy zostały zaatakowane przez Mączniaka. Jutro postaram się kupić jakiś środek na Mączniaka i opryskam te Koleusy, i wszystkie kwiaty, żeby przypadkiem ich też coś nie wzięło, a w razie gdybym ich nie odratował, to posiałem już około 10 nasion mieszanki Koleusów.
Andziax007 pisze:Maćku koniecznie użyj jakiegoś środka na mączniaka...a jak się go pozbędziesz poleciłabym odmłodzenie koleusków bo widzę że strasznie wyłysiałyMaciej P-ce pisze: I ostatni kwiatek, a raczej kwiatki, bo w doniczce są 4 Koleuski, które w tamtym roku lub 2 lata temu dostałem od Andziax007, niestety Koleusy zostały zaatakowane przez Mączniaka. Jutro postaram się kupić jakiś środek na Mączniaka i opryskam te Koleusy, i wszystkie kwiaty, żeby przypadkiem ich też coś nie wzięło, a w razie gdybym ich nie odratował, to posiałem już około 10 nasion mieszanki Koleusów.
Niezła fotorelacja a na fotkach fantastyczne roślinki