Działka na Kaszubach 2010
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach 2010
Marysiu;dla Ciebie i rodzinki wszystkiego dobrego.Zdrówka i słoneczka w Święta i po.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Twój trawnik przynajmniej jest równy.
U mnie nornice tak się zabawiały że nie tylko łyse placki mam ale i górki i dolinki
Za zdjęcia krokusów dziękuję - to moje ulubione wiosenne kwiaty.
U mnie nornice tak się zabawiały że nie tylko łyse placki mam ale i górki i dolinki

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Pięknie. kolorowo.U mnie krokusy przekwitły,a irysy dopiero co wychyliły się z ziemi.Myślałam,że forsycja zakwitnie na święta,ale nie zanosi się,żeby w ciągu najbliższego tygodnia jej się to udało.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
U mnie jest tak samo .. i jeszcze długie korytarze, w któreych noga zapada sie do kostki... a teraz Dżek .. kopie takie dziury .... zamiast trawnika mam dziurawieccoma95 pisze:Twój trawnik przynajmniej jest równy.

Ale jest

Tylko o krokusach porozrzucanych w trawie moge pomarzyć .... bo posadzic sie nie ośmielę

Marysiu - cudnie, wiosennie u Ciebie -aż cieszy oczy i duszę

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Witaj Ambo-u mnie krokusy powoli przekwitają i już wiem na pewno,że mam jedynie białe i żółte botaniczne.Muszę dokupić fioletowe prążkowane.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Czy na tej pergoli masz tylko jedną różę pnącą czy po obu stronach?,Mam taką samą ,ale po obu stronach mam wsadzone wiciokrzewy, nie należy ona do masywnych i zastanawiam się czy wytrzyma?
Jeżeli to nie tajemnica, jaka cena jest wertykulatora?
Jeżeli to nie tajemnica, jaka cena jest wertykulatora?
Witaj Marysiu
no takie widoki z Kaszub to miło oglądać

no takie widoki z Kaszub to miło oglądać

- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
Witaj Ambo 
Wiosna u ciebie już pełna parą
Cudne krokusy- ten niebieski w paseczki najfajniejszy

Wiosna u ciebie już pełna parą

Cudne krokusy- ten niebieski w paseczki najfajniejszy

- Miiriam
Ech - wróciłam znów pooglądać krokusy w trawce .... jak to fajnie odwiedzić Kaszuby

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Marysiu
śliczna wiosna na Twojej działeczce.
A jak Twój Kardynał przetrwał tę zimę?

śliczna wiosna na Twojej działeczce.
A jak Twój Kardynał przetrwał tę zimę?

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Ależ dużo gości mnie odwiedziło!
Mariolu -Ten trawnik na górze owszem, całkiem nie najgorzej wygląda. Nornice u mnie obecne, a jakże
tam, gdzie planuję założenie białej rabaty widać całe labirynty korytarzy. W tej sytuacji zastanawiam się czy to w ogóle ma sens
Małgosiu - moja forsycja też się nie spieszy. Widać to jeszcze nie pora. A krokusy akurat w pełni kwitnienia. Cieszę się, że mogłam je zobaczyć. Pamiętam takie lata - kiedy to n ie zdążyłam dojechać
Przy pergoli rośnie z jednej strony różyczka a z drugiej clematis "Ania". Myślałam że zmarzł, wyglądał na kompletnie suchego - a wczoraj wypatrzyłam rozwijające się pączki liściowe - nie masz pojęcia jak się ucieszyłam
. Wertykulator kupiłasm na All. Płaciłam chyba 380 zł jeśli dobrze pamiętam.Jestem z niego dosyć zadowolona a najbardziej z tego, że syn lubi go obsługiwać
Ale trawniki wyglądają zdecydowanie lepiej po roku stosowania.
Bernadetko -o nornicach już pisałam. Jak widać te potwory nikomu nie odpuszczą. Pamiętam jak kilka lat temu wyżarły mi prawie 50 cebulek botanicznych tulipanów. Gady jedne
Ewo Janeczko - ja też planuję jesienią dokupić kolejne cebulki. To kwiatki, które mnie najbardziej cieszą - bo są pierwsze.
Pawle - dzięki za miłe słowa
Alinko - witaj! Chyba jesteś u mnie pierwszy raz. Mnie się podobają te żółto-fioletowe, pewnie dlatego że całkiem nowe- kwitną u mnie pierwszy raz.
Bernadetko chyba wkleję kolejne zdjęcia - specjalnie dla Ciebie
Krysiu - Kardynał jest chyba w najlepszej formie, ze wszystkich zeszłorocznych nabytków. Muszę go tylko wypryskać na mączniaka. Pszczółka-Wiesia-Abeille napisała mi że to taka jego uroda, że łapie mączniaka i nie można się go pozbyć. Nie brzmi to optymistycznie

Na ostatnim zdjęciu podbiał prosto z pola, uroczy - prawda?
Mariolu -Ten trawnik na górze owszem, całkiem nie najgorzej wygląda. Nornice u mnie obecne, a jakże

Małgosiu - moja forsycja też się nie spieszy. Widać to jeszcze nie pora. A krokusy akurat w pełni kwitnienia. Cieszę się, że mogłam je zobaczyć. Pamiętam takie lata - kiedy to n ie zdążyłam dojechać

Przy pergoli rośnie z jednej strony różyczka a z drugiej clematis "Ania". Myślałam że zmarzł, wyglądał na kompletnie suchego - a wczoraj wypatrzyłam rozwijające się pączki liściowe - nie masz pojęcia jak się ucieszyłam

Bernadetko -o nornicach już pisałam. Jak widać te potwory nikomu nie odpuszczą. Pamiętam jak kilka lat temu wyżarły mi prawie 50 cebulek botanicznych tulipanów. Gady jedne

Ewo Janeczko - ja też planuję jesienią dokupić kolejne cebulki. To kwiatki, które mnie najbardziej cieszą - bo są pierwsze.
Pawle - dzięki za miłe słowa

Alinko - witaj! Chyba jesteś u mnie pierwszy raz. Mnie się podobają te żółto-fioletowe, pewnie dlatego że całkiem nowe- kwitną u mnie pierwszy raz.
Bernadetko chyba wkleję kolejne zdjęcia - specjalnie dla Ciebie

Krysiu - Kardynał jest chyba w najlepszej formie, ze wszystkich zeszłorocznych nabytków. Muszę go tylko wypryskać na mączniaka. Pszczółka-Wiesia-Abeille napisała mi że to taka jego uroda, że łapie mączniaka i nie można się go pozbyć. Nie brzmi to optymistycznie

Na ostatnim zdjęciu podbiał prosto z pola, uroczy - prawda?
- Miiriam
o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cudne fotki
takiej wiosny to ja u siebie jeszcze nie widziałam
Poprosze o więcej .. tak pięknie pokazujesz świat
cudne fotki

takiej wiosny to ja u siebie jeszcze nie widziałam

Poprosze o więcej .. tak pięknie pokazujesz świat