Śliczny posiadasz ogród - drzewa i krzewy już tak ładnie porosły tworząc wspaniałe kompozycie
Piękna do Ciebie przyszła wiosna już masz tyle kwiatków - bez nawet pokazuje pączki
Berry, Agatko dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. A projektantów u mnie nigdy nie było i nie będzie. Sam ogród się tak tworzył, tu coś się zasadziło, tu jakąś rabatę zrobiło, tu klomb, skalniak. Bez żadnego projektu, spontanicznie. A, że całość się zgrała, to tylko świadczy, że się udało i chyba mogę nieskromnie powiedzieć, że najpierw rodzice a teraz ja robimy to z sercem .
Magnolia( posadzona w trochę nieprzemyślanym miejscu). Poważnie myśle, nad jej przesadzeniem na jesień....ale czy to przetrwa.
Wiciokrzew jak co roku , po silnym wiosennym cięciu się opuszcza. A po lewej glicynia, która i w tym roku chyba mnie zawiedzie . Ale może zbiera siły na przyszły rok .
Mam też nowych gości na jednym świerku. Gniazdko z mchu wiją sobie kosy. Czyż mogli trafić mi się lepsi śpiewacy ?
A tutaj coś innego. Pomysł na oryginalne i o wiele trwalsze od żywych tulipanki. Mój najnowszy twór:). Systematycznie dorabiam, by na Święta powstał wielki bukiet:).