Moje hoje i nie tylko one.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
qentor
200p
200p
Od: 28 mar 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

FIGA pisze:Tomku powiem tyle Obrazek

Teraz czekam na resztęObrazek

Jak się spotkamy to porozmawiamy inaczej o tym mobbingu na forum Obrazek

Zero litości dla ciekawości > taki twardziel się nam trafił Obrazek
Dziękuje Kasiu ale niestety okazało śię że inne kolezanki mają więcej i wcale śię tym nie hwalą :cry: i po dłuższym zastanowieniu uznałem że ja to jestem pikuś przy nich jutro ostatnią hoyke pokaże i na tym będzie koniec mojej pieknej kolekcji,a miało byc tak pieknie!!! ;:120
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ariadna pisze:Tomek ma same cuda widziałam kilka ale nie zdradzę jakie bo się Tomek obrazi ale mówię wam po prostu cuda świata i to nie tylko hoje.
Tomku
jak nie chcesz pokazać hoyek to pokaż te inne ,o których pisze Ariadna ;:65
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

qentor pisze: Dziękuje Kasiu ale niestety okazało się że inne koleżanki mają więcej i wcale się tym nie chwalą :cry: i po dłuższym zastanowieniu uznałem że ja to jestem pikuś przy nich jutro ostatnią hoyke pokaże i na tym będzie koniec mojej pięknej kolekcji,a miało być tak pięknie!!! ;:120
Tomku co się stało :?: :?: :?:
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:
qentor pisze: Dziękuje Kasiu ale niestety okazało się że inne koleżanki mają więcej i wcale się tym nie chwalą :cry: i po dłuższym zastanowieniu uznałem że ja to jestem pikuś przy nich jutro ostatnią hoyke pokaże i na tym będzie koniec mojej pięknej kolekcji,a miało być tak pięknie!!! ;:120
Tomku co się stało :?: :?: :?:
aha Kasiu lepiej nie pytaj popłacze sobie w kątku i to wszstko ;:98 moze lepiej jak Ariadna Ci wszystko opowie,ja już nie mam natchnienia po tym co u niej widziałem,teraz to juz ;:98 tylko będę ryczeć ;:98i moje hoyki tez szlochają razem ze mną juz tylko ryczeć mi śię chce ;:98
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Kontakt:

Post »

;:111 ;:111 no skoro Ty chcesz ;:98 to co mamy powiedzieć my .....od niedawna zarażeni hojobą i posiadacze hojek wielkości kilku centymetrów :?: :?: :?: ;:88
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie rycz już > bądź mężczyzną :P
Masz chusteczkę Obrazek
Ariadna też pokaże co skrzętnie chowa :P
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:Nie rycz już > bądź mężczyzną :P
Masz chusteczkę Obrazek
Ariadna też pokaże co skrzętnie chowa :P
Tak tylko mnie pocieszasz ale dziekuje Ci Kasiu bardzo za husteczke zawsze jest miło jak ktoś sympatyczny poda husteczke,no ale ok to ustalam że do półki nie pokaże wam co ma Ariadna to ja protestuje ;:150 protestem ciągłym ;:212
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to żeby Ci nie było smutno to ja też Obrazek
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

adamanna pisze:;:111 ;:111 no skoro Ty chcesz ;:98 to co mamy powiedzieć my .....od niedawna zarażeni hojobą i posiadacze hojek wielkości kilku centymetrów :?: :?: :?: ;:88
No tak tylko ja też mam kilku centymerowe hoyki bo te od których zaczołem i co pokazałem to są juz leciwe i dlatego takie duże śie porobiły,a przewage mam tez maluszków ze smoczkiem i butelką nad węzłem :cry:
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:No to żeby Ci nie było smutno to ja też Obrazek
Fajnie może jeszcze ktoś do nas dołączy i z protestu zrobi nam śię jakiś wielki pochód :lol: hihi protestujemy ;:17 za równo uprawnieniem naszych małych hoyek,protestujemy!protestujemy! protestujemy!;:150
qentor
200p
200p

Post »

A i jeszcze jedno ja składam osobistą interpelacje na forum żeby ustanowić dzień 5 sierpnia dniem Hojoby i Hojoba,co wy na to??? ;:2
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czemu nie :arrow: dlaczego 5 sierpnia :?:
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:Czemu nie :arrow: dlaczego 5 sierpień :?:
No bo niech pomyśle :? aha już wiem bo sierpień to środek lata i wkoło jest dużo pięknych kwiatków a zwłaszcza hoyowych :D no i w ogóle to taka ładna roślinka mająca kwiatki na piątke wiec niech ma swoje święto 5 sierpnia,może tak byc :?:
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To już wszystko wiadome :P

5 sierpnia > dzień hoi i hojniętych
Moje linki
KATARZYNA
qentor
200p
200p

Post »

FIGA pisze:To już wszystko wiadome :P

5 sierpnia > dzień hoi i hojniętych
Brawo Kasiu właśnie tych słów mi brakowało,super to mamy teraz czas na podpisy pod interpelacją i oficjalne ustanowienie tego dnia świętem,tak więc kto jest za proszony jest o krótką wypowiedz i uzasdnienie swojej opini w tym temacie oraz o zagłosowanie za lub przeciw :wink: głosowanie trwa do końca tego tygodnia tj.28 czerwca do godziny 18-tej po zliczeniu wszystkich głosów ogłośimy oficjalne wyniki,kto jest hętny do przliczenia głosów proszony jest o swoje zgłoszenie jak najszybciej a Kasie na forum "Figa,, proszę o dopilnowanie aby wszystko przebiegało należycie,czy Kasia ,,Figa"wyraża zgodę?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”