Trochę zaniedbałam ten wątek przeliczyłam się trochę z moimi możliwościami czasowymi mam nadzieję że teraz gdy skończył się sezon na działce będzie więcej czasu by poświęcić czas domowym kwiatom.
Zeszły na drugi plan i to zaraz po ich widać.
Andziax007 czasami tak bywa że przelejemy lub zasuszymy jakąś roślinkę a czasami poświęcamy im dużo czasu a one i tak nie chcą u nas rosnąć.Dendrobium przekwitł i trochę wydziczał muszę poczytać co z nim zrobić przez zimę.
ewasz29 Dendrobium miał dużo kwiatów i dosyć długo kwitł, skrętniki też przekwitły i wiele
innych kwitnących po przekwitało i trzeba czekać do wiosny i lata.Dobrze że zostały storczyki
i zygokaktusy które jeszcze będą kwitły.
Krystyna.Fdobrze że ten wirus nie jest taki groźny i na dodatek ma wiele piękna w sobie więc śmiało można się go nabyć tylko ostrożnie bo pustoszy kieszeń.
Miro78 masz rację ten żółty hibiskus jest bardzo ciekawy bo jest raz żółty raz pomarańczowy, a czasem ma nawet pełny kwiat.
Anaka chociaż mamy jednakowe skrętniki to moje nie dorównują twoim jak tylko uporządkuję
swoje stronki z przyjemnością porozmawiam na ich temat z tobą.Wymiana doświadczeń jest bardzo
pomocna.
marzena 63 to prawda hibiskusy i skrętniki mają w sobie urok.
Trochę kwitnących obecnie jeszcze kwiatów.

Tak wygląda moje okno storczykowe obecnie