Mój ogród-mariasen cz.3
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariolko, jeszcze trochę host zmieszczę.
Ewo, są tak piękne, że nie dziwie się, że to chodliwy towar.
Moniko, mam nadzieję, że będą pięknie rosły. Będę je oczywiście pokazywać.
Ido, miło mi, że zaglądasz. Hosty są z roku na rok piękniejsze.
Iza, on dopiero się rozwinął. Od lat starałam się zdobyć mekonopsa i wreszcie go mam, cieszę się.
Cynthio, mnie hosty zachwycają od kilku lat, kiedy miałam zaledwie kilka. Oczarowała mnie Stiletto, a później Regal Splendor, jest moją ulubienicą do dziś.
Ewo, są tak piękne, że nie dziwie się, że to chodliwy towar.
Moniko, mam nadzieję, że będą pięknie rosły. Będę je oczywiście pokazywać.
Ido, miło mi, że zaglądasz. Hosty są z roku na rok piękniejsze.
Iza, on dopiero się rozwinął. Od lat starałam się zdobyć mekonopsa i wreszcie go mam, cieszę się.
Cynthio, mnie hosty zachwycają od kilku lat, kiedy miałam zaledwie kilka. Oczarowała mnie Stiletto, a później Regal Splendor, jest moją ulubienicą do dziś.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju mak cudowny!!!Ja kilka razy próbowałam go utrzymac ,ale nic z tego nie wyszło.Sadzonki mi padły a z nasion poginęły siewki.Napisz proszę ,czy kupiłas sadzonkę czy masz go z nasion?
Ja rówiez mam trochę host-,ale nie tak duzo ,jak Ty
W tej chwili moja kolekcja liczy ok 100 szt.Pokazuj zdjęcia swoich, bo bardzo lubie je oglądać.Moje są jeszcze małe,ale jak podrosną to tez pokazę 
Ja rówiez mam trochę host-,ale nie tak duzo ,jak Ty

- mariasen
Ido, już jesteś douczona
Lucy, mój ogród nie jest duży, z domem 920m kw. Porobię trochę zdjęć.
Anulko, dostałam sadzonkę mekonopsa, nie udało mi się wyhodować z nasion, siewki szybko ginęły. Może jak będą świeże nasiona to coś z tego wyjdzie. Pokaż nam swoje hosty
Alu, 250 host to wcale nie jest dużo, niektórzy mają prawie 4 razy tyle.

Lucy, mój ogród nie jest duży, z domem 920m kw. Porobię trochę zdjęć.

Anulko, dostałam sadzonkę mekonopsa, nie udało mi się wyhodować z nasion, siewki szybko ginęły. Może jak będą świeże nasiona to coś z tego wyjdzie. Pokaż nam swoje hosty

Alu, 250 host to wcale nie jest dużo, niektórzy mają prawie 4 razy tyle.

- mariasen
Moniko, masz rację, cudny.
Iga, też czytałam, że jest trudny w uprawie. Może mi się uda, zobaczymy.
Jolu, Halinko, mały ten mój ogródek, Wasze to co innego. Ciesze się, że Wam się podoba u mnie.
Aniu, to mekonops bukwicolistny, betonicyfolia. Mam nadzieję, że wyhodujesz mekonopsa grandis i nam pokażesz. Gdzie zdobyłaś nasiona?
Iga, też czytałam, że jest trudny w uprawie. Może mi się uda, zobaczymy.
Jolu, Halinko, mały ten mój ogródek, Wasze to co innego. Ciesze się, że Wam się podoba u mnie.
Aniu, to mekonops bukwicolistny, betonicyfolia. Mam nadzieję, że wyhodujesz mekonopsa grandis i nam pokażesz. Gdzie zdobyłaś nasiona?