Dzięki Agunia! podniosłaś mnie na duchu! To prawda, mało co się tu dzieje, a szkoda bo fajnie jest z kimś powymieniać uwagi.Agunia pisze:Oj lubimy lubimy tylko wszyscy jakoś wylegli do ogródków bo nic się nie dzieje na tym forum od tygodnia ,:D chyba poczuli wiosnęsama się dziwię że tak ruch zmalał . wiec nie martw się ja do ciebie zaglądam choć nie zawsze piszę
Moja Zielona Kolekcja
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko a wiesz jak nazywa się ta twoja nowość
Ja dziś malowałam drzwi, wczoraj wyrywała ziele a dopiero wieczorem mogłam usiąść na swobodnie i coś odpisać po za tym jest też masa innych obowiązków i forum tak troszkę schodzi na drugi plan. Także pogoda dopisuje i nie chce się siedzieć w domu dobrze jest iść na spacer i dotlenić się

Ja dziś malowałam drzwi, wczoraj wyrywała ziele a dopiero wieczorem mogłam usiąść na swobodnie i coś odpisać po za tym jest też masa innych obowiązków i forum tak troszkę schodzi na drugi plan. Także pogoda dopisuje i nie chce się siedzieć w domu dobrze jest iść na spacer i dotlenić się

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Ewelinko a może bambuski umieść w szklanym naczyniu wypełnionym taką kolorowa żelową ziemią
Będzie piękny efekt wizualny i bambuski będą się tam dobrze czuły 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Oczywiście , że będą. Ta galaretka to coś takiego jak hydroponika. Utrzymuje wilgoć i bardzo dekoracyjnie wygląda 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)