Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękny ogródek śliczne róże i piękna hosta masz więcej ?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Marysiu, dziękuję bardzo za odwiedziny :D Host w ogrodzie mam tylko 3 gatunki, ale chyba z 18 lub i więcej dużych wieloletnich kęp. Teraz zamówiłam na allegro jeszcze 3 gatunki, dzisiaj posadziłam do doniczek, ale kłącza maluteńkie :? mam nadzieję, że coś z nich będzie, bo strasznie lubię te rośliny.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Witam .Muszę się troszkę porozpychać ,żeby dotrzeć do ciebie .Strasznie tutaj tłoczno .
Dobrze ,że założyłaś swój wątek ,będzie cię można odwiedzać .Zdjęć będzie przybywało teraz z dnia na dzień ,bo wiosna nadchodzi .
U mnie przepięknie ,słoneczko świeci ,tulipany ,krokusy ,narcyze ,szafirki,a nawet zauważyłam dzisiaj ,że korony cesarskie też już rosną jak szalone .
Oby tylko zima nas, za bardzo ,już nie zaskoczyła. :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu bardzo Ci dziękuję , że do mnie zajrzałaś :D Zazdroszczę Ci, że tak Twoje roślinki pchają się na świat, u mnie jeszcze szarówa i tylko minimalnie powychylane noski cebulaczków :? Ale i jest bardzo zimno, silny wiatr :? Jak tylko zrobi się cieplej to wszystko ruszy :D
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Agnieszko - u mnie tak jak i u Ciebie jak mówisz szarówa ale spokojnie - my też się doczekamy ciepełka.A na prace ogrodowe moim zdaniem /jako długoletniego praktyka/ jeszcze przyjdzie odpowiednia pora.
pozdrawiam Cię serdecznie.
Maria. ;:54
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani dzisiaj popracowałam troszkę w ogródku :D i przy okazji zrobiłam troszkę zdjęć, żeby pokazać z grubsza plan mojego ogródka. Niestety zdjęcia te nie oddają prawdziwego obrazu ogrodu, ponieważ teraz jest niestety najbrzydsza pora roku i wszystko łyse, smutne i szaro-bure :? Jak zakwitną kwiaty, to wiadomo, że wszystko wyglada zupełnie inaczej :D Ale ogólny zarys jest, zapraszam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poprzednie zdjęcia są od strony ulicy , a te od podwórka

Obrazek Obrazek

Dzisiaj cyknęłam tak na szybko kilka zdjęć, jutro zrobię więcej i pokażę :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Agnieszko, w tej chwili wszystkie ogródki wyglądają nieciekawie, więc nie masz się czym przejmować.
Ale przynajmniej będziesz mogła porównać, jak się zmieniał Twój ogród w ciągu sezonu.
A zatem pstrykaj ile się da i nam pokazuj.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Iglaków rzeczywiście dużo ale i róże pienne też wypatrzyłam kiedy one zakwitną? Już nie mogę się doczekać. :lol:
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37

Post »

Agnieszko, ogólny zarys wcale nie taki brzydki jak piszesz. Ja tam wypatrzyłam już parę fajnych zakątków. Fajny kącik wypoczynkowy, huśtawka, skalniak. :D Mi już się u Ciebie podoba,
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

AGNESS PIĘKNY MASZ OGRÓD! :D Nieprawda, ze brzydko wygląda o tej porze! Każda pora jest ciekawa. Miejsce do odpoczynku i na kawę też się znalazło. Czekam na nowe zdjęcia.
Podoba mi się Twoja firletka. Szukam nasion, albo może uda mi się kupic sadzonkę firletki. Wyczytałam, że jest zadarniająca i szybko się rozrasta.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, bardzo ładne zdjęcia :) A jaki porządek :!: :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Agnieszko masz bardzo ładnie obsadzony i zagospodarowany
ogródek, do funki ja też mam słabość już dwie zasadziłam do
doniczek i powolutku wypuszczają kiełki :lol:

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu, zgadzam się z Tobą , do nas też dotrze ciepełko, i pojawią się kwiatki :D Tylko już do nich tak tęskno :cry:

Gabitakie porównania są na prawdę świetne :D Jutro cyknę więcej fotek i pokażę :D

Marysiu, ja też czekam z niecierpliwością na kwitnienie róż :D pienne mam tylko 4 na tej rabatce od podwórka, teraz wiosną obok dosadzę jeszcze dwie, bardzo mi się podobają :D

Wiolu :D bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogródku, ja go bardzo kocham, to mój azyl :D Ale teraz wcale nie widać jego urody, dopiero jak się zazieleni i zakwitną kwiaty i krzewy, to widać całe piękno roślinności

Grażynko cudownie, że podoba Ci się mój ogródek, nowe zdjęcia będą już jutro, bo dziś nie bardzo miałam kiedy robić, ale jutro cyknę więcej zakątków i pokażę. A jak moja firletka troszkę się rozrośnie, to chętnie się podzielę.

Moniś, bardzo Ci dziękuję, jeszcze nie sprzątałam po zimie, czekam na lepszą pogodę, dziś było naprawdę bardzo zimno. Przyznam się bez bicia , chociaż bardzo mi wstyd, że dopiero dzisiaj bieliłam drzewka owocowe
:oops: :oops: :oops: jakoś tak zeszło :oops:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danusiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś :D cieszę się, że podoba Ci się u mnie :D Moje funkie, które przyszły z allegro są malusieńkie, mam nadzieję, że coś z nich będzie, ponieważ też je bardzo lubię. Swoich mam tylko 3 odmiany, ale dzieliłam je i sadziłam, gdzie tylko było odpowiednie miejsce, bo moim zdaniem bardzo zdobią ogród( tylko te przebrzydłe ślimaki :evil: )
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”