Ogródek AGNESS cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam .Muszę się troszkę porozpychać ,żeby dotrzeć do ciebie .Strasznie tutaj tłoczno .
Dobrze ,że założyłaś swój wątek ,będzie cię można odwiedzać .Zdjęć będzie przybywało teraz z dnia na dzień ,bo wiosna nadchodzi .
U mnie przepięknie ,słoneczko świeci ,tulipany ,krokusy ,narcyze ,szafirki,a nawet zauważyłam dzisiaj ,że korony cesarskie też już rosną jak szalone .
Oby tylko zima nas, za bardzo ,już nie zaskoczyła.
Dobrze ,że założyłaś swój wątek ,będzie cię można odwiedzać .Zdjęć będzie przybywało teraz z dnia na dzień ,bo wiosna nadchodzi .
U mnie przepięknie ,słoneczko świeci ,tulipany ,krokusy ,narcyze ,szafirki,a nawet zauważyłam dzisiaj ,że korony cesarskie też już rosną jak szalone .
Oby tylko zima nas, za bardzo ,już nie zaskoczyła.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kochani dzisiaj popracowałam troszkę w ogródku
i przy okazji zrobiłam troszkę zdjęć, żeby pokazać z grubsza plan mojego ogródka. Niestety zdjęcia te nie oddają prawdziwego obrazu ogrodu, ponieważ teraz jest niestety najbrzydsza pora roku i wszystko łyse, smutne i szaro-bure
Jak zakwitną kwiaty, to wiadomo, że wszystko wyglada zupełnie inaczej
Ale ogólny zarys jest, zapraszam

AGNESS PIĘKNY MASZ OGRÓD!
Nieprawda, ze brzydko wygląda o tej porze! Każda pora jest ciekawa. Miejsce do odpoczynku i na kawę też się znalazło. Czekam na nowe zdjęcia.
Podoba mi się Twoja firletka. Szukam nasion, albo może uda mi się kupic sadzonkę firletki. Wyczytałam, że jest zadarniająca i szybko się rozrasta.

Podoba mi się Twoja firletka. Szukam nasion, albo może uda mi się kupic sadzonkę firletki. Wyczytałam, że jest zadarniająca i szybko się rozrasta.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- AGNESS
Marysiu, zgadzam się z Tobą , do nas też dotrze ciepełko, i pojawią się kwiatki
Tylko już do nich tak tęskno
Gabitakie porównania są na prawdę świetne
Jutro cyknę więcej fotek i pokażę
Marysiu, ja też czekam z niecierpliwością na kwitnienie róż
pienne mam tylko 4 na tej rabatce od podwórka, teraz wiosną obok dosadzę jeszcze dwie, bardzo mi się podobają
Wiolu
bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogródku, ja go bardzo kocham, to mój azyl
Ale teraz wcale nie widać jego urody, dopiero jak się zazieleni i zakwitną kwiaty i krzewy, to widać całe piękno roślinności
Grażynko cudownie, że podoba Ci się mój ogródek, nowe zdjęcia będą już jutro, bo dziś nie bardzo miałam kiedy robić, ale jutro cyknę więcej zakątków i pokażę. A jak moja firletka troszkę się rozrośnie, to chętnie się podzielę.
Moniś, bardzo Ci dziękuję, jeszcze nie sprzątałam po zimie, czekam na lepszą pogodę, dziś było naprawdę bardzo zimno. Przyznam się bez bicia , chociaż bardzo mi wstyd, że dopiero dzisiaj bieliłam drzewka owocowe
jakoś tak zeszło 

Gabitakie porównania są na prawdę świetne

Marysiu, ja też czekam z niecierpliwością na kwitnienie róż

Wiolu

Grażynko cudownie, że podoba Ci się mój ogródek, nowe zdjęcia będą już jutro, bo dziś nie bardzo miałam kiedy robić, ale jutro cyknę więcej zakątków i pokażę. A jak moja firletka troszkę się rozrośnie, to chętnie się podzielę.
Moniś, bardzo Ci dziękuję, jeszcze nie sprzątałam po zimie, czekam na lepszą pogodę, dziś było naprawdę bardzo zimno. Przyznam się bez bicia , chociaż bardzo mi wstyd, że dopiero dzisiaj bieliłam drzewka owocowe

- AGNESS
Danusiu bardzo Ci dziękuję, że do mnie zajrzałaś
cieszę się, że podoba Ci się u mnie
Moje funkie, które przyszły z allegro są malusieńkie, mam nadzieję, że coś z nich będzie, ponieważ też je bardzo lubię. Swoich mam tylko 3 odmiany, ale dzieliłam je i sadziłam, gdzie tylko było odpowiednie miejsce, bo moim zdaniem bardzo zdobią ogród( tylko te przebrzydłe ślimaki
)