Ło matko! Ilu gości!
A mnie nic się na poczcie nie pokazało to i nawet tu nie zaglądałam od dłuższego czasu!
Tujko - broń rodziny , bo rodzina to podstawa!
Empuzo - ceny produktów dla leworęcznych to typowe prawo popytu i podaży - mała podaż to i ceny wyśrubowane!
A jeśli chodzi o cebule to przecież sezon sprzedaży dopiero się zazyna, jeszcze na pewno nie raz trafisz na okazję.
Agnieszko72 - dzięki za informację zaraz postaram się zgłębić tajniki wysiewu pierwiosnków!
Jadziu - wnusie to nasz skarb największy. A hiacynty są cudne i mają cudowny zapach. Z takim kwiatkiem przyjemniej czeka się na wiosnę
Zbyszku444 - witaj u mnie na Kaszubach. Masz rację to jest działka rekreacyjna. Ale przedtem miałam ponad 20 lat działkę w POD.Bardzo przeżyłam to, że musiałam ją opuścić (Z POWODU LIKWIDACJI OGRODU) Drugi raz bym tego nie chciała przeżywać, dlatego zdecydowałam się na zakup ziemi na własność. To jest moja własność hipoteczna i nikt mnie stamtąd nie wyrzuci.
Ewo Janeczko szukałam takich hiacyntów do pędzenia jak Twoje w Biedronce ale u nas nic takiego nie było, a w Okazie po 9 złotych - to trochę za dużo!
Inko-Halinko jak miło że jesteś!U mnie furtka (ta z boku!) zawsze otwarta - a szczególnie dla takich dawnych znajomych jak Ty! Zaraz zajrzę do Twojego ogródka bo to jeden z moich ulubionych na tym forum! Lampki już mają klosze - wstawię zdjęcia tylko muszę je cyknąć
--------------------------------------
A ja chciałam tylko napisać że w Szkółce Choduna jest już oferta wiosenna na 2009 rok. Ale ja tak sobie myślę że będę zamawiać róże będę dopiero na początku kwietnia. Tak, żeby można było od razu wsadzać je do gruntu.