Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gabi od Twoich zdjęć oczu nie można oderwać. Piękne są. Kiedy zaczniesz szaleć ze statywem to dopiero będzie uczta :D
Miło podziwiać piękne zdjęcia, ale prawdę mówicie. Najważniejszy jest ogród i roślinki. Ja uwielbiam powracać do starszych zdjęć i porównywać sobie jak było kiedyś a jak jest teraz. I wcale nie najważniejsza jest dla mnie jakość tych zdjęć.
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

No i to jest prawidłowa postawa, bo już się zaczęłam stresować.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Gabrielo, wszystkiego dobrego przez cały 2009 rok i dzięki za takie kolorowe powitanie w Nowym Roku!
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Gabryśko jeszcze raz życzę Szczęśliwego Nowego Roku. :P
Piękną mamy wiosnę tej zimy w Twoim ogródku. :wink:
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Gabrysiu, aleś rozpoczęła tę część. Ładnie to tak drażnić ludzi. Czy Ty nie wiesz, że na forum rozprzestrzenia się zaraza, epidemia, liliowcomania. Ja już piszę co u Ciebie widzę a czego nie widza, a to jest u mnie :lol: :lol: :lol:
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Przy liliowcach po prostu padłam i nie jetem w stanie dalej oglądać.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gabi obejrzałam sobie Twój ogródek jeszcze raz od początku, i jeszcze raz napiszę, że cudo . Tulipanami zachwycałam się już wcześniej, a i lilowce piękne i w świetny sposób pokazane, a to zdjęcie z kroplami rosy-marzenie :shock: :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

O jeju, ale tu toczyły się dyskusje, a mnie nie było...:oops:
Dziękuję Wam za komentarze i miłe słowa.
Wyczytałam tu sporo wypowiedzi, z którymi nie mogę się zgodzić. :wink:
Chociażby z tą:
basow@ pisze: Chyba ewenement w śród ogrodów - on jest z gumy!!!!
Małgosiu, i Madziu, zapewniam Was, że nie jest z gumy, ale przyznam, żebym chciała aby się nieco porozciągał.

Tu następne stwierdzenie:
chatte pisze:Gabi, nie jesteś zrzęda, tylko perfekcjonistka!
Zaczynam się zastanawiać, czy wypada w ogóle pokazywać takie zdjęcia, jak ja robię, bo jak sobie popatrzę na Twoje, albo Izy (Izabella 1004), czy np. Alany, to popadasm w zwątpienie :?
Izuś, nie mów tak, bo każdy ma ładne zdjęcia - Ty też.
I proszę mi tu nie wątpić w siebie. Obrazek
Czasami głupio mi się robi, jak czytam takie komentarze... :oops: i wcale nie jestem perfekcjonistką. Obrazek

chatte pisze:Aluś, dziękuję, ale jam niegodna stanąć przy Tobie ni Gabi z moimi fotkami :oops:
I z tym też się nie zgadzam, Izuś, jak możesz tak mówić... :cry:
One nie są jakieś tam rewelacyjne.
izabella1004 pisze:Iza moje zdięcia nie są ładne.Gabrysia to ma talent :D
No może troszeczkę...:oops:

A tu jest jak najbardziej trafna wypowiedź, z którą się całkowicie zgadzam:
alana pisze: Iza, jak Ty tak możesz myśleć! A tak w ogóle to forum roślinne, a nie fotograficzne ;)
No co Ty, a może nasz sprzęt lepiej ukazuje przyrodę :D

A za taką wypowiedź, Iza powinna dostać po d....i to solidnie. :wink:
chatte pisze:Może sprzęt ;)
Ach, co tam! Mój ogródek też niegodny Waszych , chociaz bardzo się staram i nawet robię postępy! :lol: Jak się odważyłam go pokazać, kiedy był jeszcze "radosnym sadzeniem co popadnie", to teraz tez będę pokazywać, mimo ze zdjęcia robie co najwyżej przeciętne, a czasem marne :roll: Będę je robic dalej, ale swoje wiem ;) :D

Pamiętam, gdy jeszcze nie tak dawno, ja nie byłam zadowolona z mojego ogródka.
Też ciągle marudziłam, że coś jest nie tak.
Wtedy to Wy przekonywaliście mnie że jest ładny, i uwierzyłam.
Każdy ma swoje własne wyobrażenia o ogrodzie, i dla każdego z nas powinien być piękny.
I tego się trzymajmy...

I następne wypowiedzi godne uwagi...
Karolcia pisze:Izo,ja tak sobie czytam i czytam...
i nie wierzę w to, co ty piszesz.
Przecież tu chodzi o nasze roślinki.
To jak rosną i jak kwitną i to jest najważniejsze.
Pozdrawiam :wit
tulipanka pisze:Najważniejszy jest ogród i roślinki. Ja uwielbiam powracać do starszych zdjęć i porównywać sobie jak było kiedyś a jak jest teraz. I wcale nie najważniejsza jest dla mnie jakość tych zdjęć.

Madziu, Wiolu, macie zupełną rację, to chodzi o nasze rośliny, a zdjęcia to tylko "produkt uboczny" :wink:

maakita pisze:No i to jest prawidłowa postawa, bo już się zaczęłam stresować.
Magdo, radzę Ci nie stresuj się, jeszcze trochę, będzie wiosna i wszystko to na żywo. :wink:

chatte pisze:AluI bedziesz modernizować do smierci, jak my wszyscy :lol: Spytaj Gabi!
Własiwie to nie wiem, jak długo Gabi ma działkę, ale chyba dość długo, a ciągle zmienia, przesadza. Wydawałoby się, ze to ogród doskonały, ale Gabi nigdy nie jest do końca zadowolona. I to jest normalne :D

Ta wypowiedź bardzo mi się podoba, bo jest bardzo prawdziwa...
Izuś, tak jest...ciągle coś przesadzałam i dosadzałam i wydaje się że to jeszcze nie koniec.
I wyobraźcie sobie, że to już siedemnasty rok tak będzie.

Ciąg dalszy w następnym poście... :wink:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko - korzo-m, Karolku - k-c, Agnes dziękuję Wam za wizytę i ciepłe słowa. ;:168

Moniczko, Eluś - dziękuję za życzenia... ;:79

kryska pisze:Gabrysiu, aleś rozpoczęła tę część. Ładnie to tak drażnić ludzi. Czy Ty nie wiesz, że na forum rozprzestrzenia się zaraza, epidemia, liliowcomania. Ja już piszę co u Ciebie widzę a czego nie widza, a to jest u mnie :lol: :lol: :lol:
Krysko, ja wiem że tu panuje choroba, i nie tylko na liliowce.
Dobrze że niektórym się oparłam... :;230
Notuj zatem, a może dojdzie do wymiany...:wink:

JolantaGraj pisze:Przy liliowcach po prostu padłam i nie jetem w stanie dalej oglądać.

Witaj Jolu w moim ogródku.
Ciesze się że zawitałaś do mnie.
Jak tylko się ockniesz, to zapraszam do dalszego zwiedzania... :wink:

AGNESS pisze:Gabi obejrzałam sobie Twój ogródek jeszcze raz od początku, i jeszcze raz napiszę, że cudo . Tulipanami zachwycałam się już wcześniej, a i lilowce piękne i w świetny sposób pokazane, a to zdjęcie z kroplami rosy-marzenie :shock: :D
Agnes, jeszcze raz Ci dziękuję. ;:168
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gabi, Słonko, po pierwsze: jesteś perfekcjonistką, co widać w ogrodzie, ale przede wszystkim na Twoich zdjęciach :D Na pewno poprze mnie większość Twoich gości :D
Po drugie: Twoje zdjęcia przeważnie rewelacyjne! Na pewno poprze mnie większość Twoich gości :D
Po trzecie: są ogrody, którym juz nic nie brakuje i właściciele mogą się bawić jedynie zmianą "aranżacji" i są tez takie, które trzeba jeszcze budować. Mój nalezy do tych drugich, mimo wieku :roll:
A po piąte przez dziesiąte, chociaz w jednym się ze mna zgadzasz :lol:
Mianowicie, ze przesadzać i udoskonalać swoje ogrody będziemy całe życie :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

chatte pisze:Gabi, Słonko, po pierwsze: jesteś perfekcjonistką, co widać w ogrodzie, ale przede wszystkim na Twoich zdjęciach :D Na pewno poprze mnie większość Twoich gości :D
Po drugie: Twoje zdjęcia przeważnie rewelacyjne! Na pewno poprze mnie większość Twoich gości :D
Po trzecie: są ogrody, którym już nic nie brakuje i właściciele mogą się bawić jedynie zmianą "aranżacji" i są tez takie, które trzeba jeszcze budować. Mój nalezy do tych drugich, mimo wieku :roll:
A po piąte przez dziesiąte, chociaz w jednym się ze mna zgadzasz :lol:
Mianowicie, ze przesadzać i udoskonalać swoje ogrody będziemy całe życie :D

Izuś, bardzo miło mi to słyszeć, ale ja się za perfekcjonistkę nie uważam, a przynajmniej na razie nie...
I trochę Ci zazdroszczę tego, że Ty jeszcze budujesz swój ogród, ja chyba mam to za sobą.
Tak jak napisałaś, teraz mogę tylko coś kombinować ze zmianą aranżacji, chociaż któż to wie co mi strzeli do głowy :wink:

Byłam dzisiaj na działce, po dość długim czasie.
Śniegu dosyć sporo, i to dobrze.
Mam jednak obawy o donice zadołowane w folii, ale cóż... nic już nie poradzę.
Zrobiłam kilka fotek zimowych, i jak tylko je pozmniejszam, to pokażę.
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Gabi w nowym 2009 roku :wit

Gapa ze mnie straszna, nie odkliknęłam Śledź odpowiedzi w tym temacie (czyli nowym) i zastanawiam się dlaczego mi powiadomienia o Ciebie nie przychodzą :oops: ;:185
Gabi , chyba się nie obrazisz, że Cię nazwę naszą 'Witualną jaskółeczką, która nam wirtualną wiosnę już czyni' ku ogólnej radości forumków :wink: :D Mrozisko u mnie okropne -21 stopni :!: :!: :shock: :shock: , a tutaj TAKIE wspaniałe widoczki, od razu odtajałam :wink: :D

Gabrysiu, wybacz, ale zupełnie się z Tobą nie zgadzam, że zdjęcia, to tylko 'produkt uboczny', bez znaczenia dla wielbicieli roślin, zwłaszcza tak piękne jak Twoje ;:228 Przecież zachwycamy się swoimi ogrodami i roślinami oglądjąc właśnie nasze fotografie. Czyż wszelkie 'zarazki ogrodowe' nie mają początku w zauroczeniu się rośliną pokazaną pięknie na zdjęciu ;:228 :?:

Gdyby nie zdjęcia takich zdolnych fotografów jak Ty Gabrysiu, to forum byłoby 'martwe', żaden, choćby najdokładniejszy opis, nie zastąpi dobrego zdjęcia ;:228
Miłóśc zaczyna się od....spojrzenia.....tak uważam ;:166
To tyle moja opinia, możesz się z nią, oczywiście, nie zgodzic ;:27 :wink:
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Gabi ogrod przemeblujesz jeszcze nie raz :)
Nie mowie o tych "meblach"czyt. roslinach, do ktorych masz wielki sentyment albo sa zbyt ciezkie :) :wink:
Jednak w nas tkwi zawsze, jakis ped do zmian /nie mylic z owczym pedem pana K/

Pozdrawiam Markus
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Gabi fotki jak zawsze REWELACJA i właśnie w związku z tym mam pytanie na 1 stronie 1 zdjęcie po prawej stronie co to za kwiat? Bardzo mi się podoba ! :D :D :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ellaa pisze: Gabi , chyba się nie obrazisz, że Cię nazwę naszą 'Witualną jaskółeczką, która nam wirtualną wiosnę już czyni' ku ogólnej radości forumków

Gabrysiu, wybacz, ale zupełnie się z Tobą nie zgadzam, że zdjęcia, to tylko 'produkt uboczny', bez znaczenia dla wielbicieli roślin, zwłaszcza tak piękne jak Twoje ;:228 Przecież zachwycamy się swoimi ogrodami i roślinami oglądjąc właśnie nasze fotografie. Czyż wszelkie 'zarazki ogrodowe' nie mają początku w zauroczeniu się rośliną pokazaną pięknie na zdjęciu ;:228 :?:

Gdyby nie zdjęcia takich zdolnych fotografów jak Ty Gabrysiu, to forum byłoby 'martwe', żaden, choćby najdokładniejszy opis, nie zastąpi dobrego zdjęcia ;:228
Miłóśc zaczyna się od....spojrzenia.....tak uważam ;:166
To tyle moja opinia, możesz się z nią, oczywiście, nie zgodzic ;:27 :wink:

Witam Elu...

Nie mam się o co obrażać, to :wink:
Elu, ja nie powiedziałam że zdjęcia dla mnie nic nie znaczą, chodziło mi przede wszystkim o forum.
Znaczą, i to bardzo dużo.
I jestem dumna, że nauczyłam się je robić, a jeszcze nie tak dawno było to nie do pomyślenia.
To tutaj zostałam zdopingowana przez innych, aby pokazywać kwiaty z jak najlepszej strony.
A z tą miłością bywa różnie...czasami zdjęcie jest tak zrobione, że nawet nieciekawa roślina wydaje się być ładna :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”