Miło podziwiać piękne zdjęcia, ale prawdę mówicie. Najważniejszy jest ogród i roślinki. Ja uwielbiam powracać do starszych zdjęć i porównywać sobie jak było kiedyś a jak jest teraz. I wcale nie najważniejsza jest dla mnie jakość tych zdjęć.
Małgosiu, i Madziu, zapewniam Was, że nie jest z gumy, ale przyznam, żebym chciała aby się nieco porozciągał.basow@ pisze: Chyba ewenement w śród ogrodów - on jest z gumy!!!!
Izuś, nie mów tak, bo każdy ma ładne zdjęcia - Ty też.chatte pisze:Gabi, nie jesteś zrzęda, tylko perfekcjonistka!
Zaczynam się zastanawiać, czy wypada w ogóle pokazywać takie zdjęcia, jak ja robię, bo jak sobie popatrzę na Twoje, albo Izy (Izabella 1004), czy np. Alany, to popadasm w zwątpienie
I z tym też się nie zgadzam, Izuś, jak możesz tak mówić...chatte pisze:Aluś, dziękuję, ale jam niegodna stanąć przy Tobie ni Gabi z moimi fotkami![]()
No może troszeczkę...izabella1004 pisze:Iza moje zdięcia nie są ładne.Gabrysia to ma talent
alana pisze: Iza, jak Ty tak możesz myśleć! A tak w ogóle to forum roślinne, a nie fotograficzne ;)
No co Ty, a może nasz sprzęt lepiej ukazuje przyrodę
chatte pisze:Może sprzęt ;)
Ach, co tam! Mój ogródek też niegodny Waszych , chociaz bardzo się staram i nawet robię postępy!Jak się odważyłam go pokazać, kiedy był jeszcze "radosnym sadzeniem co popadnie", to teraz tez będę pokazywać, mimo ze zdjęcia robie co najwyżej przeciętne, a czasem marne
Będę je robic dalej, ale swoje wiem ;)
Karolcia pisze:Izo,ja tak sobie czytam i czytam...
i nie wierzę w to, co ty piszesz.
Przecież tu chodzi o nasze roślinki.
To jak rosną i jak kwitną i to jest najważniejsze.
Pozdrawiam
tulipanka pisze:Najważniejszy jest ogród i roślinki. Ja uwielbiam powracać do starszych zdjęć i porównywać sobie jak było kiedyś a jak jest teraz. I wcale nie najważniejsza jest dla mnie jakość tych zdjęć.
Magdo, radzę Ci nie stresuj się, jeszcze trochę, będzie wiosna i wszystko to na żywo.maakita pisze:No i to jest prawidłowa postawa, bo już się zaczęłam stresować.
chatte pisze:AluI bedziesz modernizować do smierci, jak my wszyscySpytaj Gabi!
Własiwie to nie wiem, jak długo Gabi ma działkę, ale chyba dość długo, a ciągle zmienia, przesadza. Wydawałoby się, ze to ogród doskonały, ale Gabi nigdy nie jest do końca zadowolona. I to jest normalne![]()
Krysko, ja wiem że tu panuje choroba, i nie tylko na liliowce.kryska pisze:Gabrysiu, aleś rozpoczęła tę część. Ładnie to tak drażnić ludzi. Czy Ty nie wiesz, że na forum rozprzestrzenia się zaraza, epidemia, liliowcomania. Ja już piszę co u Ciebie widzę a czego nie widza, a to jest u mnie![]()
![]()
JolantaGraj pisze:Przy liliowcach po prostu padłam i nie jetem w stanie dalej oglądać.
Agnes, jeszcze raz Ci dziękuję.AGNESS pisze:Gabi obejrzałam sobie Twój ogródek jeszcze raz od początku, i jeszcze raz napiszę, że cudo . Tulipanami zachwycałam się już wcześniej, a i lilowce piękne i w świetny sposób pokazane, a to zdjęcie z kroplami rosy-marzenie![]()
chatte pisze:Gabi, Słonko, po pierwsze: jesteś perfekcjonistką, co widać w ogrodzie, ale przede wszystkim na Twoich zdjęciachNa pewno poprze mnie większość Twoich gości
Po drugie: Twoje zdjęcia przeważnie są rewelacyjne! Na pewno poprze mnie większość Twoich gości
Po trzecie: są ogrody, którym już nic nie brakuje i właściciele mogą się bawić jedynie zmianą "aranżacji" i są tez takie, które trzeba jeszcze budować. Mój nalezy do tych drugich, mimo wieku![]()
A po piąte przez dziesiąte, chociaz w jednym się ze mna zgadzasz![]()
Mianowicie, ze przesadzać i udoskonalać swoje ogrody będziemy całe życie
Ellaa pisze: Gabi , chyba się nie obrazisz, że Cię nazwę naszą 'Witualną jaskółeczką, która nam wirtualną wiosnę już czyni' ku ogólnej radości forumków
Gabrysiu, wybacz, ale zupełnie się z Tobą nie zgadzam, że zdjęcia, to tylko 'produkt uboczny', bez znaczenia dla wielbicieli roślin, zwłaszcza tak piękne jak Twoje ;:228 Przecież zachwycamy się swoimi ogrodami i roślinami oglądjąc właśnie nasze fotografie. Czyż wszelkie 'zarazki ogrodowe' nie mają początku w zauroczeniu się rośliną pokazaną pięknie na zdjęciu ;:228![]()
Gdyby nie zdjęcia takich zdolnych fotografów jak Ty Gabrysiu, to forum byłoby 'martwe', żaden, choćby najdokładniejszy opis, nie zastąpi dobrego zdjęcia ;:228
Miłóśc zaczyna się od....spojrzenia.....tak uważam![]()
To tyle moja opinia, możesz się z nią, oczywiście, nie zgodzic![]()