Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przepiękny krzaczor różany ,a perukowiec boski.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Niestety perukowca trochę przycięłam bo wchodził już na balkon i znalazłam dla niego nowe lokum a co teraz z niego będzie to nie mam pojęcia. Róża też zmieniła swój adres i została troszeczkę przycięta. Ale to miejsce zawładnęła hostomamia a na miejscu perukowca jest hortensjomania:))))) a nie pytajcie gdzie zawładnęła różomania.Hi hihihihihihihihi :;230
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

różomania to taka przyjemnie pachnąca choroba :D :D
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Trafiłam do Twojego ogrodu i widzę że masz podobnego pieska.
Masz bardzo ładne rośliny, a jukka jest niesamowita.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Dzięki Majeczko rzeczywiście pieski podobne też zauważyłam tylko, że moja jest panienką.Ciekawa jestem czy twój jest też taki mądry bo nasza to bardzo. Obrazek
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój też jest mądry i bardzo łagodny. Przyjaźni się z kotką Ambą. Najbardziej mi się podoba jak daję mu jedzenie i ona je z jego miski a on czeka, przestępując z łapy na łapę, aż ta mała naje się i odejdzie.
Obrazek
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Mario, / właściwie Marie bo przecież jesteście dwie/ już wczoraj obejrzałam Twój ogród. Nic nie pisałam bo wszystko napisali moi poprzednicy, że piękna juka /śliczna :lol: / i róże i oczko i piesek. Wszystko piękne a zapowiadasz, że będzie ładniej z wiosną. Naprawdę podoba mi się Twój ogród. Jednego Ci zazdroszczę, że masz taką pomocnicę ? wspólniczkę? w osobie Synowej. Ja nie mam synowej ale mam córkę i zięcia i włos mi się jeży jak pomyślę co by się stało z moim ogrodem gdyby kiedyś oni mieli się nim zająć. Wolę o tym nie myśleć.
Mario, Twój perukowiec już ma kilka lat i jest dosyć duży. Czy nie miałaś problemu z jego przesadzeniem? Ja mam taki dwuletni i jeszcze niewielki i też potrzebuję go przekwaterować a trochę się boje. I róże takie duże też przesadzałaś. Jesteś bardzo odważna.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

To rzeczywiście nadzwyczajne, bo pewnie razem się wychowali za to nasza nie lubi kotów a do nas przyszła jak miała prawie 2 lata i nasz kot chodzi z drugiej strony domu. Obrazek
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Witaj Krysiu bardzo się cieszę że nas odwiedziłaś , do tej pory ogród był mój ale od kiedy przyszła synowa i ma wspaniałe pomysły odnośnie upiększenia ogrodu to bardzo się ucieszyłam.I teraz nie mogę mówić, że jest mój .Zawsze kochałam kwiaty ale nie miałam ani czasu ani pieniędzy, a teraz gdy dzieci są już dorosłe mogę pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa .A jak zobaczyłam na forum jak piękne macie ogrody to kupiłam 20 host i 20 róż.Więc to jest przyczyna, że musiałam powiększyć ogród i przesadzić moją największą różę bardzo się o nią boję ale trudno siła wyższa za to będzie miała koleżanki.Zawsze marzłam o jednej róży piennej a mam 13. Perukowiec też musiałam przesadzić bo nie pomogło przycinanie co go przycięłam on znów wypuszczał tak długie odrosty, że zasłaniał nam balkon.
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak przywieźliśmy Arana to w domu już była kotka Suzi. Później przyniosłam malutką Ambę i on się nią opiekował, wyglądało to komicznie ale wykazywał nieskończoną cierpliwość. Chodził za nią krok w krok, a jak wlazła na drzewo i bała się zejść to wpadł w histerię.
Obce koty goni.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Krysiu jak chcesz przesadzić swój perukowiec to wybierz miejsce zaciszne i jak najcieplejsze bo lubi przemarzać mój pierwotnie rósł gdzie indziej i właśnie mi podmarzł ale i tak odbił więc i tym razem może przeżyje.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Ale się uśmiałam z twojego Arana tak kocha swoje kotki a ciekawa jestem ile miał lat albo może miesięcy jak do was przyszedł?
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Był młodziutki, miał 3 miesiące. Suzi strasznie się go bała, a teraz traktuje go jak swoje dziecko. Jak Aran przychodzi do mieszkania to ona biega za nim i wydziera się aż on się z nią przywita. Jak ktoś spoza rodziny zrobi mu krzywdę, np nadepnie na ogon, i on zapiszczy to Suzi syczy jak żmija i atakuje "napastnika". A jak my się z nim szarpiemy i on zapiszczy to atakuje jego.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Macie wesoło nie myślałam żeby tak bardzo się polubiły koty i pies jest przecież duży. Obrazek
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój pies to chodząca miłość, chociaż nie wszystkich lubi. Potrafi być groźny.
Twoja sunia też wygląda bardzo sympatycznie.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”