Roślinki doniczkowe u Doroty
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu wiedziałam, że Ty na pewno rozponasz moje nn. Dzięki. :P :P
Saraaa, tressi niedługo nie będę miała co już pokazać, powoli wyczerpuję materiał poglądowy
. Dzisiaj wsadziłam kilka listeczków fiołków do ziemii, robię jak tu na forum fajnie jest nazywane przedszkole. Oby się ukorzeniły. Mam obawy czy moje doniczkowce przeżyją ,cały czas wokół mają tumany kurzu, nie wiem czy jak zacznę kwiatki myć pod prysznicem w letniej wodzie im nie zaszkodzę, właśnie obawiam się bardzo o begonie i fiołeczki. A końca remontu nie widać, chyba nie zakończy się do świąt Wielkanocnych w przyszłym roku 
Saraaa, tressi niedługo nie będę miała co już pokazać, powoli wyczerpuję materiał poglądowy

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ja myślę, że jednak będziesz miała cały czas coś do pokazania. Wiosną zaczną się wymianki i przybędzie Ci pewnie wiele maluszków 
Co do remontu to ja też znam ten ból. U mnie remont trwa już od ok. 2 lat... Co prawda z przerwami, ale końca nie widać
Trzymam kciuki za Twoich zielonych domowników, żeby przetrwali w nienaruszonym stanie

Co do remontu to ja też znam ten ból. U mnie remont trwa już od ok. 2 lat... Co prawda z przerwami, ale końca nie widać

Trzymam kciuki za Twoich zielonych domowników, żeby przetrwali w nienaruszonym stanie

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich miłych gości, dziękuję za podpowiedzi w sprawie mycia kwiatów. Wczoraj moje kwiaty dostały eksmisję z parapetów, zostały przeniesione na korytarz, może im to nie zaszkodzi.
aledra7, Graszka dziękuje bardzo za pochwały kotka, właśnie przed chwilą tak pchała się na parapet , że spadła, dobrze że nie strąciła doniczek.
Carla-pwd nie mam doświadczenia w ukorzenianiu krotonów, także nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale tutaj na forum jest tyle specjalistów, że na pewno ci coś doradzą.
Basga pomysł z suszarką super, teraz pomyślałam,że można kwiaty podstawić do tyłu odkurzacza.

aledra7, Graszka dziękuje bardzo za pochwały kotka, właśnie przed chwilą tak pchała się na parapet , że spadła, dobrze że nie strąciła doniczek.
Carla-pwd nie mam doświadczenia w ukorzenianiu krotonów, także nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale tutaj na forum jest tyle specjalistów, że na pewno ci coś doradzą.
Basga pomysł z suszarką super, teraz pomyślałam,że można kwiaty podstawić do tyłu odkurzacza.