Początki mojego fiołkowego fioła
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam ,
ASZKO - to prawda , co za dziwny charakter , od razu wszystko chcę mieć - takie ze mnie dziwadło
WIOLETKO - niestety nie znam powodów usychania końcówek liści , sama jestem ciekawa , bo u kilku roślin tak mi się zrobiło .
Czy ktoś wie jak, nazywaja się te małe paprotki ? bedę wdzięczna za nazwanie ich , bo kupiłam z przeceny , bez podpisów

a to ostatni zakup na allegro

i kwiat sprzed lat

ASZKO - to prawda , co za dziwny charakter , od razu wszystko chcę mieć - takie ze mnie dziwadło

WIOLETKO - niestety nie znam powodów usychania końcówek liści , sama jestem ciekawa , bo u kilku roślin tak mi się zrobiło .
Czy ktoś wie jak, nazywaja się te małe paprotki ? bedę wdzięczna za nazwanie ich , bo kupiłam z przeceny , bez podpisów

a to ostatni zakup na allegro

i kwiat sprzed lat

- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No ja oczywiście o PAPROTKACH. :P
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Danusiu!
Odkryłam Twój wątek fiołkowy i jestem pod wrażeniem. Moje fiołki mają malusie pączki ( po raz pierwszy ). Jak tylko zakwitną to podeślę Ci fotki byś wiedziała czego się spodziewać. Kolekcja paproci również jest wspaniała. U mnie niestety mimo moich dobrych chęci nie chcą rosnąć. Jaką bym nie kupiła lub dostała - każda po kilku miesiącach kończy żywot
Odkryłam Twój wątek fiołkowy i jestem pod wrażeniem. Moje fiołki mają malusie pączki ( po raz pierwszy ). Jak tylko zakwitną to podeślę Ci fotki byś wiedziała czego się spodziewać. Kolekcja paproci również jest wspaniała. U mnie niestety mimo moich dobrych chęci nie chcą rosnąć. Jaką bym nie kupiła lub dostała - każda po kilku miesiącach kończy żywot

- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
JURKU , BASIU bardzo dziękuję za podpowiedzi , w nazwach kwiatów doniczkowych jestem kompletne beztalencie .
IZA - te moje paprotki niby stoją , ale coś jakby marniały , może nie mam ręki .
Dzięki temu forum zaczęłam troszkę bardziej dbać o domowe ,( ciągle byłam zajęta ogrodem ).
A to są moje dzisiejsze nabytki z allegro ( nareszcie fiołki
)

Troszkę sponiewierane podróżą , ale już stoją u mnie
IZA - te moje paprotki niby stoją , ale coś jakby marniały , może nie mam ręki .
Dzięki temu forum zaczęłam troszkę bardziej dbać o domowe ,( ciągle byłam zajęta ogrodem ).
A to są moje dzisiejsze nabytki z allegro ( nareszcie fiołki

Troszkę sponiewierane podróżą , ale już stoją u mnie

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Rośliny o ozdobnych liściach też ostatnio ściągają mój wzrok, przez Ciebie zachorowałam na draceny, szczęściem miejsca na nie już brak :P
Te fiołeczki są przecudne. Ja chyba na wiosnę po raz ostatni posępie o listki u dobrych duszyczek - może się tym razem uda?

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: