Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ubolewasz nad stratą kwiatka , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ,teraz jesteś na forum wokoło pomocne duszki i następną już będziesz wiedział jak się opiekować :D

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie pluj sobie tak w brodę, Arturze. :wink:
Na szczęście masz szczepki, o które pięknie zadbasz, a one odwdzięczą
się takimi kwiatkami jak u Jadzi1. :D
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Dziękuje wam za odwiedziny i pocieszenie.... :lol: . Wisienko , aż mi głupio jak znajde czas do odwiedzę twój zakątek :lol: .
Wygrzebałem jeszcze troche fotek :shock: :D ( nie wszystkie fotki sie niestety powiększają... :evil: , zawłaszcza te z wiosny bo przez przypadfek ustawiła mi sie opcja robienia malutkich zdjęć... :evil: ) :
Teraz ten zakątek sie zmienia : Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Bratki :D Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Petunie : Obrazek szczawik Obrazek sundaville Obrazek poczatki nowej rabatki.... Obrazek róża Obrazek Pozdrawiam i zmykam do Kościoła bo dziś pierwszy piątek :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Arturze Bardzo podobają mi się Twoje kwiatki. naprawdę masz rękę do kwiatów.

Pozdrawiam Genia
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Obrazek

mmmmmmmm
co to za róże?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

witajcie !
e-genia - dziekuje ci bardzo , że tak często odwiedzasz mój ogródek i chwalisz mnie :lol: , nawet nie wiesz jak wtedy poprawia mi sie humor i dostaje wiekszego zapałuy dop pracy w ogródku.... :D .
liska to róże pienne Bonica 82 ( rabatowe na pniu ) , na fotce niezbyt obficie kwitły , szkoda że nie mam fotek jak całe były obsypane stekami kwiatów.... :evil: , ach niemoge sie już doczekac następnego lata.... kiedy znowu zakwitna.... Bardzo polecam te róże , nie sa tak podatne na czarna plamistość jak inne powtarzaja kwitnienie ( ba cały czas kwitną ) i są bardziej wytrzymałae na mróz , nawet te wysokopienne ( ale okryć na zimę je lekko trzeba )
Obecnie je przesadziłęm w inne miejsce bo wierzby za bardzo na nie nachodzic zaczynały...... Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To jeszcze powiedz gdzie kupiłeś
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kupiłem w tamtym roku na wiosnę , ale teraz też były ( niedawno bo widziałem ) , u nas w szkółce w Sokołowie :D , popytaj o nią i powiedz nazwę , podobno to popularna róża..... i można ja dostac dość łatwo...... :lol: Ja jednak w całym Sokołowie nie widze tych róż , oprócz u mnie i w szkółce.... , w tamtym roku Pani miała tylko na wiosne 3 jedna sama sobie posadziła i 2 ja wziałem... :lol: , mówiła że na jesien dużo ich przywiozła... Tutaj masz zbliżenie , jak kwitnie , jeden kwiatostan ma nawet 6 kwiatów Obrazek jak kwitnie cała to jest boska :lol: , niektórzy jak szli ulicą to pokazywali na nie i mówili że ładne :oops: :oops: :oops: :lol: .
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiem jak wygląda Bonica... masz jakis telefon do tej szkółki ? Jakby byla to bym przyjechala...
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Niestety telefonu nie mam , ale ta szkółka jest niedaleko..... i ja z tą Pania co ją ma lubie sobie pogadać ( czasem bardzo długo... :lol: , na temat roslin ) Ja bym zaczekał do wiosny , bo u nas na wszystkie róże to ludzie się "rzucają" i chyba juz pózno troche na sadzenie.... Spróbuje namówic tate , żeby podjechał do tej szkółki to sie zapytam czy są , chociaż wątpię.... na wiosnę sa duże szanse , a poza tym można zamówić.... :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj tulipanku widzę że jesteś już w ogródku wiec wpadam się przywitać i życzyć Ci miłego dnia

Genia
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Artut mam prośbę. Gdyby Ci się trafiłą rozmowa z tą Panią albo gdzieś znalazł telefon do nich to bardzo Cie proszę daj mi znać.
Bardzo bym chciała te róże.
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia - witaj ! :D , bardzo ci dziekuje i zycze wzajemnie ! Mykam teraz do twojego bo widziałem , że nowe fotki dałaś ;:1 .
liska - jak znajdę czas to sie tam wybiore , popytam i poproszę o telefon , cierpliwości :D . Na wiosne powinny byc .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipanku zapraszam
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Witaj tulipanku,widzę ze nie próżnujesz.Śliczne nowe fotki,bratki i różne powalające.
Pozdrawiam cieplutko Klaudia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”