Pierwszy Ogródek Deissy
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Wstawię teraz fotki mojego kosza-doniczki wygląda na razie ubogo ale myślę że jak się ładnie roślinki rozkrzewią będzie uroczy

A to moje kwiatuszki na pniaczku już usadowione

A to moja pierwsza azalia ślicznie się ukwieciła.I jeszcze jakieś zbłąkane duszyczki 

I na razie tyle bo muszę baterie podładować

A to moje kwiatuszki na pniaczku już usadowione

A to moja pierwsza azalia ślicznie się ukwieciła.I jeszcze jakieś zbłąkane duszyczki

I na razie tyle bo muszę baterie podładować

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
 (tak masz na imię?) ale zaszalałaś z zakupami.Prześliczna kompozycja w koszu już teraz a co będzie za jakiś czas?-eksplozja kolorów.Zazdroszczę Ci takiej okolicy  i mieszkania,gdzie nikt nie zagląda do okien.Pełny relaks.Slicznie jest u Ciebie.Serdecznie pozdrawiam.Przepraszam,ale żle najechałam kursorem i znikło imię Klaudia.
  (tak masz na imię?) ale zaszalałaś z zakupami.Prześliczna kompozycja w koszu już teraz a co będzie za jakiś czas?-eksplozja kolorów.Zazdroszczę Ci takiej okolicy  i mieszkania,gdzie nikt nie zagląda do okien.Pełny relaks.Slicznie jest u Ciebie.Serdecznie pozdrawiam.Przepraszam,ale żle najechałam kursorem i znikło imię Klaudia.Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Krzysiu ja kocham azalie,rododendrony.Szkoda że tak krótko się dają nacieszyć pięknem kwiatów.W zoo w Krakowie są też piękne okazy.Martwię się surfiniami bo te w co mogę na noc pochowam,ale te na pieńku nie mam jak bo są poprzykręcane.Okryłam firankami.Mam nadzieje ze nic im nie będzie.  

an-ka tak nazywam się Klaudia .Bardzo się ciesze ze mnie odwiedziłaś,i dziękuje za takie miłe słowa i pochwały.Ja wychowałam się w mieście i teraz nie oddałabym wsi za żadne skarby.Mogę robić u siebie na ogródku i w domku co mi się podoba i nie czuje za plecami oddechu sąsiada,czy pukania bo za głośno.A co do kwiatuszków to już nie mogę się doczekać jak będzie pięknie .
.Bardzo się ciesze ze mnie odwiedziłaś,i dziękuje za takie miłe słowa i pochwały.Ja wychowałam się w mieście i teraz nie oddałabym wsi za żadne skarby.Mogę robić u siebie na ogródku i w domku co mi się podoba i nie czuje za plecami oddechu sąsiada,czy pukania bo za głośno.A co do kwiatuszków to już nie mogę się doczekać jak będzie pięknie .

an-ka tak nazywam się Klaudia
 .Bardzo się ciesze ze mnie odwiedziłaś,i dziękuje za takie miłe słowa i pochwały.Ja wychowałam się w mieście i teraz nie oddałabym wsi za żadne skarby.Mogę robić u siebie na ogródku i w domku co mi się podoba i nie czuje za plecami oddechu sąsiada,czy pukania bo za głośno.A co do kwiatuszków to już nie mogę się doczekać jak będzie pięknie .
.Bardzo się ciesze ze mnie odwiedziłaś,i dziękuje za takie miłe słowa i pochwały.Ja wychowałam się w mieście i teraz nie oddałabym wsi za żadne skarby.Mogę robić u siebie na ogródku i w domku co mi się podoba i nie czuje za plecami oddechu sąsiada,czy pukania bo za głośno.A co do kwiatuszków to już nie mogę się doczekać jak będzie pięknie .- krzysiek86
- Kontakt:
Zapomniałam zapytać,czy Twoja papuga to senegalka?No i zazdroszczę,że możesz mieć zwierzaki,bo na wsi to ma sens.

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka