Toskowe co nie co :-)))
- basga
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciekawe,czemu biedronka nie przecenia zmarnowanych kwiatków?U mnie też stoją jakieś resztki sprzed miesiąca jeszcze ale po cenie normalnej,chość same roślinki normalne już dawno nie są.
Basia-pewnie trzeba przesadzić te roślinki bo one rosną w torfie a muszą mieć przepuszczalną ziemię,z piaskiem i żwirkiem.
Basia-pewnie trzeba przesadzić te roślinki bo one rosną w torfie a muszą mieć przepuszczalną ziemię,z piaskiem i żwirkiem.
U nas przecenili te roślinki , bo one chyba nie były za 1,99złbasga pisze:Ciekawe,czemu biedronka nie przecenia zmarnowanych kwiatków?U mnie też stoją jakieś resztki sprzed miesiąca jeszcze ale po cenie normalnej,chość same roślinki normalne już dawno nie są.
Te przeceny jeśli sie nie myle zależą od kierownika sklepu .
Na przykład połamaną peperomke zakupiłam za 1zł i juz ślicznie odbija
Roślinki przesadzone juz do piasku z żwirkiem z odrobinka ziemi
a w oslonkach zrobiłam dziury i służą za doniczki
Jedna była zalana a dwie suche jak pieprz
Można powiedzieć że 50 % roślinek zgnilo , do tego ludzie dużo uszkodzili , bo każdy macał
Basia
Może u was wola wyrzucić niz sprzedać a roślinek żal .
Nie rozumiem też ludzi po co macają jak nie kupują , bo bardzo dużą roślin jest zniszczona przez ludzi .
Wiecie że zostałam zbanowana na FloraForum.pl a powód zbanowania jest taki
Przykro nam toska, jesteś zbanowany na tym forum!
Ignorowanie polskich liter i ostrzeżeń administracji
Pewnie Ci co już dostali moje paczuszki a ciągle nie wysłali swoich bardzo się cieszą
Ja niestety nie , bo wysłałam 8 a dostałam 3
Basia
Nie rozumiem też ludzi po co macają jak nie kupują , bo bardzo dużą roślin jest zniszczona przez ludzi .
Wiecie że zostałam zbanowana na FloraForum.pl a powód zbanowania jest taki
Przykro nam toska, jesteś zbanowany na tym forum!
Ignorowanie polskich liter i ostrzeżeń administracji
Pewnie Ci co już dostali moje paczuszki a ciągle nie wysłali swoich bardzo się cieszą
Ja niestety nie , bo wysłałam 8 a dostałam 3
Basia
No takie dali uzasadnienie , na forum wejść nie mogę bo taka informacja mi wyskakuje
Tylko dziwne jest bo ja nie dostałam od żadnego admina upomnień
Więc nie wiem o co im chodzi
Może o to że stwierdziłam iż poprawianie po kimś błędów i to publicznie świadczy o braku kultury i jest niegrzeczne .
Tam jeśli coś się komuś nie podoba i mówi o tym , od razu słyszy że jest to forum prywatne i mają prawo robić jak chcą a jak sie nie podoba to fora ze dwora
Basia
Tylko dziwne jest bo ja nie dostałam od żadnego admina upomnień
Więc nie wiem o co im chodzi
Może o to że stwierdziłam iż poprawianie po kimś błędów i to publicznie świadczy o braku kultury i jest niegrzeczne .
Tam jeśli coś się komuś nie podoba i mówi o tym , od razu słyszy że jest to forum prywatne i mają prawo robić jak chcą a jak sie nie podoba to fora ze dwora
Basia
Masz dwa wyjścia. Albo napisać maila do administratora i wyjaśnić sprawę albo machnąć ręką i tyle. Sama musisz zdecydować 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Nie mogę napisać maila bo nie wiem jaki maila ma administrator , żal mi machnąć ręka , bo ma mi kilka osób wysłać kwiaty o demnie juz dostali kwiatki .
No ale nie mam wyjścia więc jednak nic innego niż machnięcie ręką mi nie pozostaje .
Uważam że było to zachowanie nieuczciwe , ale to moje zdanie .
Basia
No ale nie mam wyjścia więc jednak nic innego niż machnięcie ręką mi nie pozostaje .
Uważam że było to zachowanie nieuczciwe , ale to moje zdanie .
Basia
WitajToska śliczne masz roślinki ,ściany pięknie wyglądają z tymi pnącymi i zwisającymi roślinkami też mam zamiar tak zrobić tylko muszę kupić takie specjalne doniczki.Mam taki kwietnik jak Ty jakiś tydzień temu go rozłożyłam bo leżał w piwniczy jest bardzo praktyczny bo zajmuje niewiele miejsca,a dużo roślinek się na nim mieści i ładnie się prezentuje

Pozdrawiam Beata
-
Mirabilis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tosiu, ja też żadnej kwiaciarni nie odpuszczę. A ćwiczenie silnej woli nie zawsze mi wychodzi. Przygarnianie roślinek wychodzi mi nad wyraz dobrze.
Twoja roslinka jest prześliczna, też bym nie odpuściła. A kwietnik bardzo praktyczny. Też stoi u mnie. Tylko już miejsca na nim nie ma .
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.