Mój Azyl - aneczkkaa

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

GIGA45 Dzięki za życzenia :) Mówisz, że ekspresowo a mi się wydaje że nie. Ale jakoś sobie radzimy w sumie chodzimy na działkę po pracy oczywiście weekendy to podstawa. Już chciałabym sobie usiąść na pięknej trawce do okoła piękne rośliny i śpiew ptaków. W planach mamy tym tygodniu podłączyć wodę więc już niedługo. Altana musi być nowa bo ta stara nie nadaje się do niczego a Paweł nawet się w niej nie wyprostuje ( heheh za duży jest).
w ogóle jestem pod wielkim Wrażeniem waszej wspaniałej działki altany i basenu (ukłon w stronę twego małżonka) Masz pięknie nie to co ja.

I znowu marudzę wybacz... ale czasem ... bywa ... Czasem chyba można. Z regóły się nie poddaje i zawsze sobie radzę , tym razem bedzie tak samo.

TAJGA 2008 Dziękuje bardzo
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aneczko napisałaś, że z reguły się nei poddajesz... więc głowa do góry kochanie. To co mamy to jest naszą zasługą i cieszmy się z tego i nie załujmy niczego...

Oglądałam Twojego fotobloga... bardzo fajna kobitka jesteś i wyglądacie na fajną parę. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Ja jestem pod wrażeniem Waszej pracy!
z uśmiechami Iza
u liski
x-a-a
100p
100p

Post »

liska Dziękuje Ci serdecznie za miłe słowa :)
x-a-a
100p
100p

Post »

Oto obiecane zdjęcia

Rów wykopany w tygodniu juz bedzie woda na działeczce.

Obrazek

A to pierwsza zaprawa sama ją zrobiłam hehe

Obrazek

Obrazek

Tutaj układamy rogi altany (mierzenie, ustawianie kątów, itd)
Obrazek

Pierwszy rząd pustaków można powiedzieć budowa zaczęta ;:11

Obrazek

W tym tygodniu musimy się zaopatrzyć w okno i drzwi.

Mamy małe opuźnienia "pogoda" chyba to wszystko wyjaśni. A mieliśmy takie plany już pewnie byłoby z 5 rządów pustaków. Ciekawe kiedy się przejaśni.

Miłego oglądania. Dziękuje wszystkim !
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Ależ ciężko pracujecie i jakie już widać efekty, super. Dużo sił i zapału do dalszej pracy!!! :D :D :D
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Kochanie to z Ciebie niezły murarz, jak juz zaprawe umiesz robic. To cos. Niczym sie nie przejmuj, ja miałam dokładnie tak jak Ty na działce-wielkie pobojowisko i kupa chwastów. Dalismy rade i cały czas jest full roboty, ale jak to sie kocha to nic nie przeszkodzi. Buziaki dla Was i pozdrawia was M. Pa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

wow rośnie nam młody murarz :)hihihih

czekamy na efekty
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Z budowami to już zawsze tak jest że są opóźnienia.... Nie słyszałam żeby ktokolwiek zmieścił się w planach czy to wydatków czy to w terminach....

Zatem to normalka :)
Awatar użytkownika
rochrza
200p
200p
Od: 5 kwie 2008, o 13:37

Post »

Witam serdecznie! Odwiedziłam Waszą działkę i podziwiam widoczne efekty , mimo niepogody i choroby dajecie radę ! Macie niesamowite tempo!!! Życzę dużo zdrówka i sił :) Na pewno zajrzę niebawem, bo jestem ciekawa nowej altanki .Powodzenia!!!
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam! Jestem pełna podziwu dla Waszego entuzjazmu i tempa prac. Kawał dobrej roboty macie już za sobą. Działka zapowiada się ciekawie. Życzę powodzenia i sukcesów. Będę śledziła budowę altanki, bo mnie też to czeka.
x-a-a
100p
100p

Post »

Witam Was kochane jesteście ;:77 . Normalnie jak czytamy wasze posty to aż rwiemy się do pracy. Nawet nie zdawałam sobie sprawy jaki ma to wpływ na nasz zapał. Fajnie jak ktoś "Cię" wspiera. Dziękujemy WAM z całego sedruszka.

GIGA Ja tak już mam wprawę w murowaniu :) Jakieś 2,5 roku temu remontowaliśmy sobie nasze mieszkanko. Powiem tak mieliśmy do dyspozycji 4 gołe ściany i z tego zrobiliśmy nasze mmieszkanie. Także wprawa jest i to duża. Dzięki za pozdrowienia od M. Oczywiście ślemy je również do WAS :mrgreen:

Jak jesteście zainteresowane to mogę wrzucić fotki jak wyglądało i jak wygląda teraz.

zygmaasia , liska , coma95 , rochrzarochrza , tu.ja Dzięki za wsparacie.
x-a-a
100p
100p

Post »

coma95 pisze:Z budowami to już zawsze tak jest że są opóźnienia.... Nie słyszałam żeby ktokolwiek zmieścił się w planach czy to wydatków czy to w terminach....

Zatem to normalka :)

O tak święta słowa !!! Coś o tym wiemy hehe
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

:D witam..pozdrawiam..i zapraszam tez do siebie.
trzeba pamiętać że Krakowa odrazu tez nie zbudowano...:)pomalutku i też będzie super na Waszej działce..no i jeszcze super tereny..Bielawa..bedę Wam kibicował... :lol:
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
x-a-a
100p
100p

Post »

Andzio dzięki
Awatar użytkownika
safiori
200p
200p
Od: 7 kwie 2008, o 09:51

Post »

Witaj
Działeczka na razie nie wygląda rewelacyjnie ale altanko nowa już rośnie, a w przyszlym sezonie sama dzialeczka na pewno zmieni się nie do poznania. :D. Będę do ciebie zaglądać i patrzeć jak zmienia się twój ogród.
Pozdrawiam
Elżbieta
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”