Ogród Krystyny
-
- 50p
- Od: 23 maja 2008, o 23:49
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu , już kilka razy odwiedzałam Twój ogród , nie zostawiając śladu , ale dziś wreszcie dołączam do tych zachwyconych jego urokiem . Szczególnie ujęła mnie naparstnica - jest niezwykła , jeszcze tak ubarwionej nie widziałam ! Piwonie , rozchodniki , dalie , marcinki to te kwiaty , które bardzo lubię i chciałabym je mieć u siebie na stałe . Twoje tak dobrze rosną i zdobią ogród a u mnie jakoś nie chcą się zadomowić . Zamieściłaś jedno zdjęcie , na którym są takie wysokie , białe kwiaty - rosną obok yukki i mniejszych trochę , żółtych kwiatków . Jak one się nazywają ? Tak samo jak Ty żałuję , że dni są coraz krótsze , bo już w ogrodzie wiele zrobić nie można , ale dobrze , że można pospacerować po ogrodach naszych forumowych Kolegów !!! Wrócę jeszcze do Ciebie , żeby zobaczyć ogród w jesiennej szacie . Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Witak Krysiu, jak pięknie i kolorowo u Ciebie. No ale przy takich pomocnikach nie może być inaczej! Całuski dla wnucząt i głaskanko dla Felusia, który jest prawie identyczny jak mój Ignaś. 

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród