Bożenko ależ piękne irysy Ci zakwitły. Kielichowiec bardzo mi się podoba jego kolor.
Deszczu nie zazdroszczę.
Dziwna ta pogoda u Was wciąż pada, a u mnie taka susza że dzisiaj musiałam podlewać rośliny na ogrodzie.
Jest też dość ciepło, chwaściory dzisiaj eliminowałam w krótkim rękawku
Życzę ładnej pogody i słoneczka
Jak jechałam rano do pracy to nałożyłam długi ,ciepły z kapturem sweter bo było zimno a w południe jechałam na rehabilitację i rozebrałam się do krótkiego rękawa bo słońce mocno grzało , ale najważniejsze że nareszcie dzisiaj nie padało .Kwitną akacje , mogłabym stać pod nimi bez końca , kocham ten zapach .
Bożenko a ja się wyłamię, wolę oglądać ogród na zdjęciach...bom ja staromodna .Niemniej wszystko ci bardzo ładnie rośnie i kwitnie i to najważniejsze . U nas ponoć grzybki się pokazały ale ja już do lasu . Dziś był u mnie upał
Bożenko , sory ale ja też wolę fotki .U mnie też upał , w ogrodzie nic się nie da zrobić , najgorsze że mam jeszcze cały tydzień rehabilitacji i idę spory kawałek piechtą w pełnym słońcu praktycznie w samo południe ,jak nic usmażę się na skwarkę .
Dziewczyny trudno ,to można kliknąć w logo yotube i dać na pełny ekran zatrzymać sobie,ja nie mam nerwów bawić się z byle zdjęciem i przerabiać wstawić potem ,że jeszcze źle bo za duże.
Pogoda cudna,wszystko w normie ogród się cieszy!Są już upały! Iwonko dzięki chociaż Ty jesteś zadowolona!One niech się trochę wysilą a nie siedzą po staremu w fotkach,myślę że powinna być opcja jak na FB,że sami dostosowują formaty.
Wszystkim tu obecnym zdrowia!
Zuziu , normalnie zołza z tej naszej Bożenki , normalnie nie daje luzu tylko wysilać się karze , a mnie boli nóżka i nie mogę tak sobie skakać Bożenko , a skąd Ty wzięłaś kwitnące liliowce o tej porze ?
Kurcze ,Elu nóżki pod kołderkę a rączki na klawiaturkę .Liliowce już mi nie które przekwitają i rozkwitają ,no tu pod oknem wiesz!Czyżby u mnie pierwsze się rozwijają? Naprawdę? Widzę u Ciebie fotkę z liliowcami: https://www.fotosik.pl/zdjecie/36c955b48e4eede5 ,to czemu się dziwisz że już u mnie zakwitły?