Jakże mi miło, zastać w moim ogródku tylu Gości!
Gabrysiu, pij szampana, odwiedzaj mnie i podziwiaj do woli mój ogródek! Sprawisz mi tym wielka przyjemność.

Zgadzam się z Tobą w 100%, że mimo najszczerszych chęci, to niemożliwe, aby śledzić każdy wątek. Tym bardziej, że forumowiczów ciągle przybywa a poza forum jest tyle innych obowiązków...
Bogusiu, masz całkowitą rację! Pij i wracaj jak najczęściej!
Zosiu, Jędrusiu, Ja tak czułam, ze dzieją się w moim ogródku jakieś dziwne rzeczy... Teraz znam wreszcie winowajcę...
DO WSZYSTKICH: Oto jakie nory kopią cichaczem w moim ogródku Zosia z Jędrusiem :
Wisienko, przykro mi, że zabrakło dla Ciebie szampana. Mam nadzieję, że następnym razem będziesz miała więcej szczęścia...

Jeśli chodzi o linki do piosenek Edytki, nie masz za co przepraszać! Wprost przeciwnie, bardzo przyjemny jest taki akcent muzyczny a myślę, że sporo osób lubi E. Piaf...
Beatko, z pewnością coś w tym jest... Zresztą w Polsce rowniez, w miejscach bardziej malowniczych, znajdują się zaraz lokalni czy przyjezdni artyści, którzy sprzedają swoje obrazy czy rzeźby... Nie znaczy to, że wszyscy zdobywają zaraz światową sławę, ale z pewnością malownicze miejsca inspirują ludzi z artystyczną duszą. Zresztą poeci również inspirują się pięknem,
czyz nie?
Aneczko, bardzo mi miło ze spodobał Ci się spacerek!

Jesteś niezrównanym mistrzem w wyszukiwaniu podkładu muzycznego!

A do Emmy wrócę na końcu tego postu...
KaRo, Jestem wręcz zakłopotana Twoimi przemiłymi komplementami...

! Twoja wizyta sprawia mi zawsze przyjemność.
Isiu, bardzo mi miło, że trafiłaś do mojego ogródka! Jeśli przejrzysz mój wątek od początku, przekonasz się, że mój ogród jest jeszcze całkiem młody. Są rośliny, które rosną bardzo szybko, inne rosną bardzo powoli... Nie jest łatwo odpowiedzieć "hurtowo" na Twoje pytanie. Zależy, jakie rośliny posadzisz... Jeśli natomiast chodzi o róże, zdobią ogród już w pierwszym roku po posadzeniu więc wcale nie trzeba czekać, żeby były piękne.
Jovanko, bardzo się cieszę, że trafiłam przypadkiem w "Twój" temat! Ja sama nie jestem ekspertem w dziedzinie impresjonistów, ale jeśli tylko będę mogła Ci w czymkolwiek pomóc, zrobię to z największą przyjemnością.
Elżuniu, co prawda straciłam już rachubę z szampanem,

ale jest mi bardzo miło, że wpadłaś, ze Ci się podobało i ze masz ochotę wrócić! Zapraszam serdecznie!
Grażynko, dziękuję za miłe odwiedziny! Bobik dziękuje za drapanko . Oboje się cieszymy, że podobała Ci się wycieczka i że obiecujesz wrócić.
U nas Emma okazała się w miarę łaskawa, jednak połamała trawę pampasową oraz przewróciła huśtawkę, która upadla na krzaki róż, ale na szczęście niewiele je uszkodziła ... ( daty na zdjęciach są błędne, bo mój aparat nie wiedział, że mamy rok przestępny...

Tak naprawdę, są to zdjecia z 1 marca.
Buziaczki dla Wszystkich moich Gosci: tych ujawnionych i tych ukrytych!