Moje początki - giga45
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witajcie kochane dziewczyny. Dzięki bardzo za miłe słowa. Przyznam,że basen to typowy pomysł męża. Ja byłam bardzo przeciwna-ale jak juz jest to moze i dobrze.
Dziękuję Wam za odwiedzinki. Juz mi trochę lepiej i postaram sie nadrobić brak fotek.
Porobię dzisiaj i wstawie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję za wizyty u mnie. :P
Dziękuję Wam za odwiedzinki. Juz mi trochę lepiej i postaram sie nadrobić brak fotek.
Porobię dzisiaj i wstawie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję za wizyty u mnie. :P
Dzisiaj udało mi się ten twój sympatyczny nieład zobaczyć /nie powiększała mi się fotka/ i jeżeli tak lubisz to nic na siłę.
Teraz jak masz wolną przestrzeń bez stałych nasadzeń - mam na myśli krzewy, drzewa - to masz duże pole do popisu i ani się obejrzysz jak z czasem zrobi ci się busz . Więc nie śpiesz się i ciesz się tymi roślinkami co już są
Teraz jak masz wolną przestrzeń bez stałych nasadzeń - mam na myśli krzewy, drzewa - to masz duże pole do popisu i ani się obejrzysz jak z czasem zrobi ci się busz . Więc nie śpiesz się i ciesz się tymi roślinkami co już są

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- lila31
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Giga.
Powklejałam Twoje zdjęcia, myślę, że nie masz mi tego za złe.Łatwiej się je ogląda.
Nie wiem czy wolisz takie duże, czy może poprawić na miniaturki?
Giga w którym miejscu masz problem ze zdjęciami, bo czasami je wklejasz, czasami tylko linki.
Pytaj o to z czym masz problemy.
Teraz o działeczce.
8 arów, to całkiem niezła powierzchnia, taka akuratna.
Początki już masz za sobą (chwasty, lokalizacja altany, pierwsze rabaty), a teraz zaczniesz w nieskończoność urządzanie działki, bo jak ktoś wcześniej napisał, ta praca nie ma końca.
Początki nasadzeń całkiem udane, widać, że masz gust, a co dalej, to zależy tylko od Ciebie.
Będziemy z ciekawością oglądać postępy prac, i pięknienie Twojej działeczki.

Powklejałam Twoje zdjęcia, myślę, że nie masz mi tego za złe.Łatwiej się je ogląda.
Nie wiem czy wolisz takie duże, czy może poprawić na miniaturki?
Giga w którym miejscu masz problem ze zdjęciami, bo czasami je wklejasz, czasami tylko linki.
Pytaj o to z czym masz problemy.
Teraz o działeczce.
8 arów, to całkiem niezła powierzchnia, taka akuratna.

Początki już masz za sobą (chwasty, lokalizacja altany, pierwsze rabaty), a teraz zaczniesz w nieskończoność urządzanie działki, bo jak ktoś wcześniej napisał, ta praca nie ma końca.
Początki nasadzeń całkiem udane, widać, że masz gust, a co dalej, to zależy tylko od Ciebie.
Będziemy z ciekawością oglądać postępy prac, i pięknienie Twojej działeczki.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lilu kochana. Bardzo Ci dziękuję, ze wkleiłas te fotki. Nie wiem dlaczego - nie zawsze się na fotosiku chca wpalić -czasem bardzo długo to trwa. Może źle mam ustawione w aparacie. Mimo wszystko bardzo Ci dziękuję, gdybyś mi tego nie napisała, to nawet bym nie wiedziała, gdyż nie wracałam nigdy do poprzednich stron w moim wątku.
Dzięki za rady co do ogrodu. Staram się, choc teraz chorowałam i ten upał mnie dobija-chodzi o podlewanie. Nie mam jeszcze wody na swojej działce i musze taskać ze studni ogólnej.
Buziaki pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim dziękują za odwiedziny
Dzięki za rady co do ogrodu. Staram się, choc teraz chorowałam i ten upał mnie dobija-chodzi o podlewanie. Nie mam jeszcze wody na swojej działce i musze taskać ze studni ogólnej.
Buziaki pozdrawiam i jeszcze raz wszystkim dziękują za odwiedziny
ale i tak bardziej od ziołowego ogródka podoba mi się skalniak fajna kompozycja jasnych kamieni i stosunkowo ciemnych odcieni zielenie roślin.
lawenda też ładnie pachnie ale tu cały urok ogródków ziołowych oplega na mieszance zapachów ja mam taki mikroogródek na balkonie w koszach wiklinowych cobym mógł świeże ziółka do mięsiw stosować
lawenda też ładnie pachnie ale tu cały urok ogródków ziołowych oplega na mieszance zapachów ja mam taki mikroogródek na balkonie w koszach wiklinowych cobym mógł świeże ziółka do mięsiw stosować

pozdrawiam Macler