Storczyki dewuka
co do profesjonalizmu, to się z Tobą zgadzam. nie mam tu zamiaru bronić własna piersią firmy T.sonia pisze:Uważam, że jak się jakaś firma zabiera za cokolwiek to niech to robi z profesjonalizmem, a nie na odczepnegospecjalizują się w roślinach to niech o nie dbają, a jak brakuje rąk do pracy to albo mniej roślin albo zatrudnić więcej ludzi
a że na przecenie są szkodniki, to trudno, może dlatego te rośliny są przecenione. byle po głównej hali nie szalały:)))
zresztą, to temat o storczykach, więc w sumie głupio, że podniosłem tu sprawę sklepu.
zrodziliśmy się we krwi, we krwi żyjemy, we krwi umrzemy, przez krew powrócimy
- Kamyczek87
- 100p
- Od: 7 cze 2007, o 18:32
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Storczykowa
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Co do pakowania storczyków, to Pani u której kupuję swoje, zawsze ma ogromne reklamówki.
Włożeniu storczyka /który zawsze jest już we własnym opakowaniu/ do takiej reklamówki, wystarczało i nigdy nie miałam problemów z opadaniem pączków.
Ostatnio Ewa /Ewa K/ pokazała mi swoje opakowanie, jest to reklamówka do lodów, folia aluminiowa z zamknięciem poziomym u góry. Super wynalazek, chociaż raczej do mniejszych storczyków.
Włożeniu storczyka /który zawsze jest już we własnym opakowaniu/ do takiej reklamówki, wystarczało i nigdy nie miałam problemów z opadaniem pączków.
Ostatnio Ewa /Ewa K/ pokazała mi swoje opakowanie, jest to reklamówka do lodów, folia aluminiowa z zamknięciem poziomym u góry. Super wynalazek, chociaż raczej do mniejszych storczyków.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki