Moje cudaki - Mirabilis
-
- 500p
- Od: 8 lut 2008, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- blabla
- -Moderator Forum-.
- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Myślę, że to nie jest właściwy temat jak na forum ogrodnicze. Jeśli kogoś interesują takie sprawy to można sobie gdzie indziej tego poszukać. Wolę pisać, jak uprawiać rośliny a nie jak je niszczyć i się nimi odurzać.
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
-
- 500p
-
- 500p
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
jestem oczarowana twoimi roślinkami są przepiękne a najbardziej mi się podoba aloes aristata i kalanchoe tubiflora tylko ja to znam pod inną nazwą żyworódka palczasta może dla tego że szukam już od dawna takich roślinek i nie mogę ich nigdzie dostać więc jak bym tak bardzo się uśmiechnęła do ciebie o malutkie malutkie odnóżki przemyśl i daj znać

-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
Mój rhipsalis paradoxa chyba w końcu się zaaklimatyzował, bo pokazał dwa młodzutkie, przepiękne pędy.

Pączki opuncji faktycznie okazały się nowymi członami. Przynajmniej wiem, że dzielenie nie wyszło jej na złe.

Udało mi się też ukorzenić kilka pędów orbei.

A to kalanchoe tubiflora. Rozsiewa się totalnie wszędzie, gdzie tylko jest choć trochę gleby. Tutaj - w kalamondynie. (Koniczynko - pamiętam o Tobie. Czekam tylko na koniec strajku poczty
)

Pączki opuncji faktycznie okazały się nowymi członami. Przynajmniej wiem, że dzielenie nie wyszło jej na złe.

Udało mi się też ukorzenić kilka pędów orbei.

A to kalanchoe tubiflora. Rozsiewa się totalnie wszędzie, gdzie tylko jest choć trochę gleby. Tutaj - w kalamondynie. (Koniczynko - pamiętam o Tobie. Czekam tylko na koniec strajku poczty

Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06