Witajcie

miło, że do mnie zaglądacie ja jestem praktycznie codziennie, tylko nie zawsze się uwidocznię i coś naskrobię, nie mam zdjęć, więc nie ma co pokazywać, u nas atak zimy tak naprawdę trwał 2 dni, teraz już praktycznie śniegu nie widać, zimno było ale już idzie ocieplenie i jak te rośliny mają nie zwariować?
Wandziu[mimoza55] fakt w Ameryce zima dała popis... chociaż powiem Ci, że u nas jeden dzień śnieg mocniej spadł i miasto też praktycznie sparaliżowane, no ale fakt, że nie tak jak tam
Aniu[anna1946] pozwoliłem sobie odpisać Ci na priv

i mam nadzieję, że pomogłem
Piotrek[buum] widzę, że też zaglądasz na działkę, ja również byłem skontrolować co i jak i tylko ślady ptaszków w śniegu. które penetrowały całą działkę
Elu[pela11] no ja już też poczyniłem trochę zakupów, już nawet sobie zakaz dałem

bo nie wiem gdzie ja to wszystko wsadzę, nakupuję a później szukam miejsca, no zima przyszła więc trochę spowolniła wegetację, ale obawiam się o drugą połowę stycznia i luty, no zobaczymy co będzie
Aniu[Minnie] dziękuję bardzo za rady

lista była po to żeby jeszcze ewentualnie ją skorygować, więc i Ascot zniknęła

nie chcę róż które ewentualnie będą bardzo problematyczne hihi dziękuję bardzo za miłe słowa o mojej działeczce
Ewo[Pashmina] dziękuję i wzajemnie
Gosiu[Margo2] no przysypało go ale już mało co zostało z tej kołderki

zobaczymy co będzie dalej.
Iwonka[Iwona1] trawki kupowałem od naszej forumki i jestem bardzo zadowolony

troszkę ich nakupiłem specjalnie te wyższe wybierałem co by od sąsiadki się zasłonić, a to dopiero ich pierwszy rok u mnie
Agnieszko[AguJa] dziękuję CI bardzo za tak miłe słowa uznania

na końcu postu tegoroczne winko
Teresko[inka52] dziękuję bardzo
Olu[silversnow] zapraszam

nie omieszkam się pochwalić zdjęciami jeśli będą kwitnienia hihi
Aniu[tara] dziękuję, no ja się trochę też obawiam o cebulowe, bo jesień mokra a zima zamiast mrozić to wszyscy wiemy jak jest...