Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu - witaj - Gościu Oczekiwany - zamiast iść sprzątać przed domem .. co to mój M mi nakazał, przed wyjazdem, ja siedzę u Ciebie i czytam o różach... Ale taraz już lecę - dalsza częśc lektury wieczorem..
A wibrtor - pracowałam dziś przy nim cale dopołudnia - boli mnie głowa i w uszach dzwoni .. ja bym się już wyniosła w p......y , ale moje nornico- krety szaleją ......................
I chyba to nie jest jednak wibrator w wyższej półki -ma tylko jeden dźwięk .. może kupić inny ???
A wibrtor - pracowałam dziś przy nim cale dopołudnia - boli mnie głowa i w uszach dzwoni .. ja bym się już wyniosła w p......y , ale moje nornico- krety szaleją ......................
I chyba to nie jest jednak wibrator w wyższej półki -ma tylko jeden dźwięk .. może kupić inny ???
Miriam, zajrzałam do Ciebie do ogródka i jestem OCZAROWANA! Złota reneta - przepyszne jabłka z mojego dzieciństwa o bananowym smaku, które kupowała moja najukochańsza Babcia. Żelazne goździki - też wspomnienia z dzieciństwa. Biała malina - taką miała moja prababcia w mieszkająca w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego. Na razie oglądałam Twój temat od przodu i od końca /brak czasu/ i takie cudowne odkrycia! Malina, mimo niezbyt ciekawego wyglądu jest tak samo pyszna, jak czerwona i mam do niej ogromny sentyment. Myślę, że odkryje w Twoim ogródku jeszcze więcej "CZARÓW" i nie mogę się doczekać. Cieszę się, że Cię poznałam i że tu zajrzałam - buziaki!
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo, bardzo milo mi Cię gościć Gosiejko - cieszę się, że tyle wspomnień odnalazłaś w moim ogrodzie .. Moja jabłoń ma ok 50 lat .. może więcej - i działkę wybrałam właśnie ze względu na nią
Jest charakterystycznie pochylona i w jej koronie bawiliśmy się jako dzieci ( a teraz budują tam domki na drzewie mój syn i jego kuzyni )
Zapraszam częściej
Długie zimowe wieczory przed nami 

Zapraszam częściej