Florku! I tak nie zapamiętam. Ale i tak bardzo Ci dziękuję. I na pewno zanotuję

Lady Kasiu! Jak jest ciepło i słonecznie, to mi się chce pracować i zrobię naprawdę dużo. Jeszcze fajnie się pracuje, jak jest skoszona trawa i tak ogólnie posprzątane, wtedy mam zapał i motywuje mnie to, żeby jeszcze ładniej zrobić.
Sylwia! Tulipany będą idealnie pasować! Dobry pomysł na sąsiedztwo. Ja z irysami chciałam skończyć dawno temu, ale co chwile mi ktoś coś daje albo przysyła, a ja sadzę i sadzę. Czasami coś zakwitnie

Kropelka! dziękuję!

Mało piszę, ale zaglądam i cieszę się, że i Wy do mnie czasami zaglądacie. To mnie motywuje, bo tu na forum zawsze nabieram zapału. Tak sobie obiecałam, że w tym roku mnie będę się rozpisywać na forum, a więcej dłubać w ogrodzie. Miałam wrażenie na początku sezonu, że już forum spełniło zadanie i będę tu tylko zaglądać, ale tak się nie da!!!

Dalie wychodzą, ogród pięknie rozkwita, co dzień kwitnie coś innego pięknego i ciekawego.
Byłam w Ogrodzie Botanicznym, tak trochę niespodziewanie, bo poprosił mnie o to fotograf ogrodów Sergey Karepanov, który przejeżdżał przez Polskę i chciał obejrzeć i sfotografować coś w pobliżu Poznania.
Stwierdziłam, że przez 3 tygodnie ogród się zmienił nie do poznania. Było pięknie i było co fotografować:

Z mojego ogrodu:

Sylwia! Jeszcze chciałam Ci podziękować za różanecznika! Zakwitł cudownie i jak już skończy Ci się budowa, to będę musiała Ci się jakoś odwdzięczyć