Ankos7 Aniu już nie będę się rozpisywać bo gadałyśmy przez telefon

Mam nadzieję,że środa nam wypali
stasia_ogrod Stasiu dziękuję za odwiedziny ,ja jakoś ciągle jestem w niedoczasie co by po wątkach polatać ,do tego tydzień mieliśmy nie wyjęty bo dopadł nas wirus jelitowy z gorączką i tak seryjnie wszyscy praktycznie go przeszliśmy ,koszmar totalny .Fajnie,że podoba się mój ogród i roślinki,jakoś sobie muszą radzić bo susza okropna a ja nie mam codziennie możliwości podlania .Staram się kupować nowe roślinki ,których jeszcze nie mam i te ,które dają sobie w naszych warunkach radę .Pozdrawiam
Ketmia Elu witaj i dziękuję ,że wpadłaś
Elu jakoś sobie radzą na szczęście,choć z pozoru nie są aż w tak dobrej kondycji jak ,np w zeszłym sezonie bo róże jakieś lichawe ,ale to przez te upały do tego mszyca i nie tylko a ja albo nie byłam w stanie nimi się zająć albo znowu co innego i tak zeszło.Musze je podlać magiczną siłą do róż ,może się zregenerują choć troszkę .Inne na szczęście dają popis swoim kwitnieniem .Pozdrawiam
anabuko1 Aniu
Aniu również dziękuje za odwiedzinki i cieszę się ,że znalazłaś czas co by do mnie zajrzeć
To białe to kalina
iwwa Asiu ciesze się,że jesteś i że wróciłaś na forum .Oj leci ten czas i ciągle go brak bo jak nie ogród to życie prywatne,ciągle coś się dzieje i tak leci .Fajnie,że jest co u mnie obejrzeć może coś zachwyci a co do rodziny to jest dla mnie równie ważna jak ogród a nawet ważniejsza bo jest nas niestety coraz mniej ,my w ciągu ostatnich kilku lat straciliśmy 3 ważne osoby dla nas a szczególnie dla męża bo jego rodziców i brata.Ostatnia tragedia wydarzyła się nie dawno bo raptem z końcem lutego.Brat męża zginął tragicznie tuż obok nas i ciężko jest dojść do siebie ,ale dobrze,że właśnie rodzina ,dzieci i ich wsparcie to jakoś dajemy radę .Moją odskocznią akurat jest ogród ,który daje mi spokój i taką siłę .
Dziękuję ,ze zaglądacie,że doceniacie a to najważniejsze,że moja praca i męża nie idzie na marne .
Teraz będzie dużo zdjęć zaległych bo z powodów takich a nie innych nie miałam kiedy wstawić a dziś w końcu przysiadłam i postaram się nadrobić .Długo niestety schodzi na ich zmniejszaniu .
z dnia 29.05.2018