Kasiula Zamiast sekatora i saperki proponuję używać sztućcówmymysteryy pisze:Prawdę mówiąc sektor i saperka by mi się przydały, jak widzę co za "chwasty tu rosną"![]()

Kasiu MORANGO Te przestrzenie są w większej części za ogrodzeniem i pewnie niedługo staną tam kolejne domy

Twoje strzyżone iglaki bardzo pięknie wyglądają i chyba poproszę o lekcję strzyżenia

U Ciebie widoki także piękna ale powiedz mi, co to za żółte kwiatuchy? I wypatrzyłam sporo róż

Wituś Twoje szpalery drzew owocowych są fantastyczne i spacery między nimi to nie mała radość. Moch może nie za wiele ale bardzo rozłożyste i w tym roku znów obsypane kwieciem. Oby pszczółki nie zastrajkowały

Truskawki od Ciebie powoli pokazują już kwiatki. Jednego wypatrzyłam w niedzielę. Ciekawa jestem smaku.
Irenko Czyżby eksmisja pomidorów na taras?No to będzie się działo

Ja także myślę, że rośliny dadzą radę. Moje w 90-ciu procentach siedzą cały czas na balkonie, bez okrycia i są zadowolone. Co prawda pojawiły się plamki na liściach (chyba od słońca) ale temperatury nocą już są ustabilizowane.
A dziś piątek, piąteczek, piątunio. W zasadzie zakończony

Jutro wysadzam większość pomidorów i część papryk. Ma być dobra pogoda- nie za gorąco, lekkie zachmurzenie a w niedzielę podlewanie. Obym podołała wyzwaniu transportowemu bo krzaczory są ogromne.
Miłego i słonecznego weekendu życzę wszystkim Ogrodnikom