Pod Puszczą cz-1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Puszczą cz-1

Post »

Elu, miałaś sporo pięknych wrażeń. Nie wiem czy ja potrafiłabym być na tej imprezie bo chyba rozbolałaby mnie serce. Tyle pięknych roślin a u mnie już brak miejsca. Zakupy bardzo udane i te drzewka owocowe, mniam. Ja też nie wyobrażam sobie ogrodu bez owoców. Sadzisz już cebulowe ?
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam niedzielnie :wit

Dzisiaj jestem niestety w mieście zamiast w ogrodzie ,miało padać ,miało .Dobrze że podlałam wczoraj ogród .Święto warzyw i kwiatów w Skierniewicach odbywa się przez dwa dni ,ale dzisiaj już nie pojadę ,chociaż mnie korci ,ale mam różne prace w domu do zrobienia .Stoisk jest niesamowita ilość i tak naprawdę to powinno się tam być przez dwa dni ,żeby wszystko obejść i obejrzeć . Co roku obiecuję sobie że pojadę z grubym portfelem ,ale wiadomo jak jest . Zawsze i tak sporo tam zostawiam mamony bo przecież miody nie są tanie . Szkoda że zrobiłam mało zdjęć roślinom ,ale miałam zajęte ręce i było trudno .Poprawię się za rok i nastawię na kupno jeżówek i powiększenie kolekcji hortensji.

Zeniu , zakupy w miarę udane ,ale jednak mam mały niedosyt. ;:306

Bożenko ,już jestem i witam Cię serdecznie ;:167

Krysiu ,masz rację że praca w ogrodzie utrzymuje mnie w dobrej kondycji psychicznej .W sprawie nasion wejdz na pw .

Witaj Florianie ,jesteś zawsze miłym gościem i dziękuję .

Ewuniu ,cebulowych jeszcze nie sadzę ,zacznę końcem września od niektórych tulipanów , Zauważyłam że termin kwitnienia zależy też od terminu sadzenia a zależy mi żeby wiosną dłużej cieszyć się kwitnieniem . Roślin było mnogo ale portfel by tego nie przetrzymał ;:306

Obrazek

Chyba to ostatnie pąki na różach .

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam niedzielnie :wit

Dzisiaj jestem niestety w mieście zamiast w ogrodzie ,miało padać ,miało .Dobrze że podlałam wczoraj ogród .Święto warzyw i kwiatów w Skierniewicach odbywa się przez dwa dni ,ale dzisiaj już nie pojadę ,chociaż mnie korci ,ale mam różne prace w domu do zrobienia .Stoisk jest niesamowita ilość i tak naprawdę to powinno się tam być przez dwa dni ,żeby wszystko obejść i obejrzeć . Co roku obiecuję sobie że pojadę z grubym portfelem ,ale wiadomo jak jest . Zawsze i tak sporo tam zostawiam mamony bo przecież miody nie są tanie . Szkoda że zrobiłam mało zdjęć roślinom ,ale miałam zajęte ręce i było trudno .Poprawię się za rok i nastawię na kupno jeżówek i powiększenie kolekcji hortensji.

Zeniu , zakupy w miarę udane ,ale jednak mam mały niedosyt. ;:306

Bożenko ,już jestem i witam Cię serdecznie ;:167

Krysiu ,masz rację że praca w ogrodzie utrzymuje mnie w dobrej kondycji psychicznej .W sprawie nasion wejdz na pw .

Witaj Florjanie ,jesteś zawsze miłym gościem i dziękuję .

Ewuniu ,cebulowych jeszcze nie sadzę ,zacznę końcem września od niektórych tulipanów , Zauważyłam że termin kwitnienia zależy też od terminu sadzenia a zależy mi żeby wiosną dłużej cieszyć się kwitnieniem . Roślin było mnogo ale portwel by tego nie przetrzymał ;:306

Obrazek

Chyba to ostatnie pąki na różach .

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elu...wspaniałe zakupy. ;:138 . Niedosyt, nie przesadzaj..oczy nacieszyłaś, mało ci. ;:306 . A tak na poważnie mam to samo po każdych targach ogrodniczych. :;230 . Zawsze żałuję że czegoś nie kupiłam. ;:oj . Także siedzę w domku bo pada. :(
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Elu super wypad miałaś. Parada jaka piękna... Te stroje , pełne pomysłów... Super atrakcje.
A i sam ogrom roślin do oglądania, kuszące aby je zakupić i przywieźć do swego ogrodu... ;:108
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Ela przy takich paradach nie wiadomo na czym oczy skupić, chciało by się pogapić, stoiska obskoczyć, sprawdzić gdzie ladniejsze i tańsze a tu czas pogania ;:306
Ja na którejś Gardeni to dwa razy byłam, bo pierwszego dnia to nie wiedzialam co mam czynić :;230
Ale widzę, żeś Ty kobieta zorganizowana i decyzyjna jednego dnia wszystko zalatwiłaś ;:138
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Ela przy takich paradach nie wiadomo na czym oczy skupić, chciało by się pogapić, stoiska obskoczyć, sprawdzić gdzie ladniejsze i tańsze a tu czas pogania ;:306
Ja na którejś Gardeni to dwa razy byłam, bo pierwszego dnia to nie wiedzialam co mam czynić :;230
Ale widzę, żeś Ty kobieta zorganizowana i decyzyjna jednego dnia wszystko zalatwiłaś ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aż się boję pisać bo wszystko Wam wchodzi dubeltowo ;:306 Elu ja tam myślę że do listopada będzie ładnie, ciepło i róże będą kwitły Ładna chryzantema! masz ją dłużej czy pierwszy sezon? Dobrego tygodnia ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Ale fajnie, parada i tyle cudownych kwiatów, miodek z pasieki, smalczyk widziałam, mniam. Lubię takie klimaty, i z pustą ręką nie wróciłaś. ;:306
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Która to Ty na fotkach z imprezki?
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem ,chociaż nie lubię poniedziałków .Powinnam budzić się przynajmniej w środę :;230

Zeniu , no mam niedosyt i to sporawy ,oczy patrzyły i mało nie wylazły,ale niedosyt i tak został .Mało kupiłam bo w tym sezonie na ogród i tak wydałam majątek ,nawet dzisiaj też kupiłam trochę cebul żonkili a do pażdziernika jeszcze jest trochę czasu ,jak nic pójdę z torbami . ;:306 Dobrze że Ci deszczyk popadał ,u mnie nawet nie pokropilo .Pozdrawiam ;:167

Krysiu , od kilku lat jestem na tym święcie co roku i rozpoznaję już większość osób wystawiających ,a mimo to zawsze wracam z przekonaniem że niektórych ominełam i nie sprawdziłam co nowego prezentują na swoich stoiskach . No i zawsze mam niedosyt zakupowy .Ciekawa jestem czy nastanie taki czas że będę robiła zakupy bez ograniczenia finansowego .

Marysiu , No coś się porobiło dubeltowo ,ale ja na pewno nic ,a nic mocniejszego nie używałam , no chyba że Krysia ,bo ona teraz szaleje po kurortach ;:306 .Chryzantema tegoroczna ,czyli świeżyzna, będę ją miała na oku do wiosny .

Dorotko , no własnie ,ten miodek ,bo po niego właśnie jeżdzę ,chociaż przymierzam się do postawienia u siebie 2-3 uli w ogrodzie ,no i znowu trzymaj się za kieszeń .

Bożenko , ja to ta co robiła zdjęcia . :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Ela, to drugie zdjęcie jest bajeczne!!!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Elu..śliczne różyczki. :D Nic a nic nie widać u ciebie zbliżającej się jesieni. ;:138
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Elu i znowu byłaś w Skierniewicach beze mnie ;:306 .
Zakupy ładne zrobiłas i masz bialego rozchodnika ;:333
Chyba ciasno dosyć ciasno na tym święcie nie wiem czy dobre powietrze byłoby dla mnie :wink: (zapachy)
Piękne kwitnienia masz jeszcze w ogrodzie .Śliczna ta róża niebieska i dalia piękna .Miałam kiedyś o podobnym kolorze może i nawet mam ,ale nie wszystkie sie rozwinęły ,więc nie wiem ,pięknie sie komponowała z chryzantemą rubellum .
Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam Alicja
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

A no tak Elu! tal przeważnie bywa że nas nie ma w kadrach! ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”