DziękujęEwa7 pisze:Śliczne widoki

DziękujęEwa7 pisze:Śliczne widoki
Fajny zestaw,już nie mogę się doczekać efektu.Jak duża jest ta rabata ?Alania pisze:Princess Anne 3szt.Ewa7 pisze:Jakie roźe masz posadzone na purpurowej rabacie ?
Purple Rain 3szt.
Baronessa 3szt.
Heathcliff
Munstead Wood
England's Rose
Tam O'Shanter
Bordure Magenta
Claire Marshall
Gemma
Old Port
Roseninsel
Claire Marshall ma dokładnie taki kolor jak na zdjęciach, to musisz sobie przemyśleć, czy Ci spasuje. Ja Munstead Wood podaruję koleżance, bo u mnie mocno choruje i nie zadowala. Nahemy nie mam, więc nie umiem doradzićEwa7 pisze: Fajny zestaw,już nie mogę się doczekać efektu.Jak duża jest ta rabata ?
Zastanawiam się czy Clare Marshall będzie pasował obok munstead wood,nad nimi nahema ,czy jednak klasycznie dac obok tereski ? Nie widziałam koloru na zywo a na zdjęciach są różne odcienie.
Dziekuje za odpowiedz, zobaczymy jak będą sie sprawować, to są 2 pierwsze róże w ciemnych kolorach u mnie. Które u ciebie z tych kolorów ładnie rosną , tzn zdrowe i chętnie kwitnące ?Alania pisze: Claire Marshall ma dokładnie taki kolor jak na zdjęciach, to musisz sobie przemyśleć, czy Ci spasuje. Ja Munstead Wood podaruję koleżance, bo u mnie mocno choruje i nie zadowala. Nahemy nie mam, więc nie umiem doradzićMariaTheresia będzie dobrze kontrastowała z C.Marshall
pieknie dziekujeAlania pisze:W zasadzie wszystkie oprócz M.Wood i Tam O'Shanter