Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia! Trepek się ostał, bo Bobik ma większe chęci niż możliwości! :;230

Wygłaskam go z przyjemnością. :D

Ja również życzę Wam miłej nocki i słodkich snów! ;:100 ;:19
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kiedyś ktoś mnie prosił o zdjęcie mojej rozplenicy. Zdążyłam ją właśnie wtedy wykopać i myślałam, że nie mam żadnego zdjęcia, na którym byłoby ją lepiej widać. Okazało się, że jednak mam... Mam też jedną kwitnącą legerstroemię a także zdjęcie mojego bordowego nachyłka. A żeby było weselej, dodam też trochę innych kwiatków i kilka zdjęć z Bobikiem.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Lubię też bardzo wszystko co włoskie. W tym naturalnie piosenki! :D ;:74

A więc teraz na zmianę, coś włoskiego: Adriano Celentano i "Azzurro" oraz Toto Cutugno "L' Italiano vero" ;:74
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Niedługo wejdzie mi w nawyk, że przed snem trzeba zajrzeć do Ali, aby odsłuchać miłą melodię .. ;:224 ;:74
To też moje klimaty, dziękuję ;:215 .

Foteczki śliczne, nasz ulubieniec Bobik jak zawsze rozbrajający ;:168 , a takie oczy ;:154 zrobiłam, gdy pierwszy raz
ujrzałam Twoje bordowe nachyłki !!! Rewelacja! U nas ich nigdy i nigdzie nie spotkałam .

No to teraz , podśpiewując sobie "Azzurro" , mogę kierować się w stronę łóżeczka .. :lol:

Kłaniam się pięknie i życzę Ci słodkich snów . Dobranoc ;:41 ;:19
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

Alu czy u Ciebie też jest jesień czy może mieszkasz po drugiej półkuli i u Ciebie jest wiosna :P bo na zdjeciach jesieni nie widać

a bobik fajnie wygląda - tylko chyba musisz go głodzić bo taki chudy że żebra można policzyć :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46

Post »

Aluś, Bobiczek znów w głównej roli, na tle twojego pięknego ogrodu. Czy on przypadkiem nie obgryza polskich kapci :?:

Śliczne te różyczki zakupiłaś. W przyszłym roku będziemy podziwiać efekty. Pozdrawiam Magda
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Monika76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2007, o 17:50

Post »

Alu, czy bordowy nachyłek jest na zdjęciu z 8/07/2007?
Jeżeli tak to bardzo, bardzo mi się podoba :)
A Bobik, no cóż jak na poprzednich Twoich zdjęciach- świetny :)
U Moniki - cz. 1, cz. 2
Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu, a ja najpierw spotkałam się z bordowymi nachyłkami a potem dopiero z żółtymi... Żółtych mam dwa odcienie: bardziej intensywny żółty i jaśniejszy, taki słomkowy. Ale mam je od niedawna, więc widziałam tylko kilka kwiatków. Ciesze się, że podobają Ci się piosenki! :D Spij smacznie! ;:19

Karolku, obudź się, Moje Słoneczko, i popatrz na daty na zdjęciach! :lol: :lol: :lol: A jeśli chodzi o Bobika, to przecież to jest chart a nie buldog! :lol: :lol: :lol:

Madziu- Karolciu
, pewnie, że kapcie są polskie! Chyba trzeba wspierać polski przemysł! :D Ja mam sporo polskich rzeczy! ( i sama jestem polska! ) :lol:

Zyczę Wszystkim miłej nocy! ;:100 ;:217 ;:19
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Monika76 pisze:Alu, czy bordowy nachyłek jest na zdjęciu z 8/07/2007?
Tak, Monisiu! Rzeczywiście ma ładny kolor. Bardzo fajna to roślinka. Bardzo długo kwitnie i ładnie się rozrasta. A i kolor jest bardzo ciekawy. :D

Jestem pewna, że wcześniej czy później znajdziecie go w Polsce. A może już go można dostać, tylko przy takiej ogromnej ilości roślin, nie zawsze się na wszystko zwróci uwagę, tym bardziej, że w momencie zakupu nie zawsze widać dobrze jak naprawdę wygląda roślina.
Awatar użytkownika
Monika76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2007, o 17:50

Post »

Dziękuję Alu :)
Trzeba wpisać go na listę i szukać... a nóż widelec :)
U Moniki - cz. 1, cz. 2
Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Alu,

dopiero dziś :oops: znalazłam kilka wolnych chwil aby pospacerować u Ciebie. Wzięłam kubek gorącej kawy - i niestety - jeden był za mało, aby nadrobić zaległości... ale już "wyszłam na prostą" i wierzę, że teraz będę na bieżąco.
Bobik jest rewelacyjny, pomiziaj go ode mnie za uszkiem... widzę, że potrafi przyjmować komiczne pozycje jak moja Zuzieńka ;) - jaki ten świat bez zwierzaków byłby nudny, a tak one zdecydowanie potrafią poprawić humor ;)
Muszę iść, bo moja podopieczna woła o jedzenie - czas śniadania jakby nie było... ale wróce wkrótce...
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Lucynko, miło że wpadłaś! :D Pozdrowienia od Bobika dla Zuziaczka! ;:7

To fakt, że zwierzęta bardzo umilają nam życie. A tu dzisiaj znowu niedziela i znowu polowanie... ;:163 ;:135 :cry: Przed chwila słychać było "płacz" psa... może swojego postrzelili... :cry: Dranie...
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Faktycznie - najgorsze jak się słyszy strzały i wiadomo, że mogły jakieś zwierzątka ucierpieć (zginąć). Pamiętam, jak mieszkając w Holandii (było to na uboczu wśród pól i łąk), któryś dzień przed Bożym Narodzeniem był poświęcony na polowanie na zające, których w okolicy była masa, bo biegały nawet pod oknami na podwórku. Te dni nie należały do zbyt miłych, zwłaszcza jak widziało się martwe zajączki niesione przez myśliwych .. :(
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Ala . Dobry model ten twoj piesio. :D

Chabry zawsze przypominaja mi nasz kraj.Takie jak na twoim zdjeciu, co roku rosna i w moim
ogrodzie.

Pozdrawiam,Markus ;:100
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bordowe nachyłki!!! Rewelacja! Nie miałam pojęcia, ze w ogóle są inne niż żółte. Śliczne kwiatki. Ciekawe, czy w Polsce są do zdobycia.
Alutko, a co jest na 6-tym zdjęciu z czerwonymi wiechowatymi kwiatami i bordowo fioletowymi liśćmi?

Dzięki za fajne piosenki :D
Wypieść jak zwykle Bobiczka, tylko nie zapomnij powiedzieć od kogo ;)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”