Aprilkowy las cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Aprilkowy las cz.6

Post »

Faktycznie, przychodzę codziennie to się załapałam na zdjęcia ;) Dobry sposób. :;230 Śliczne wszystko no i wielkie ;:180 biorąc pod uwagę Twoja pracę w tak ciężkim terenie ;:180
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Aprilku czy Hypolitte to zdrowa róża? Bardzo ładnie wygląda jej kwiat. ;:215
Mam nadzieję, że tamte zdjęcia jednak znów zaczną się otwierać, bo też chcę się pozachwycać. :D
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja widzę wszystkie zdjęcia te co wstawiłaś teraz również :)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Z tą Hippolyte to różnie bywa nie? U Ciebie taka jaśniutka u innych ciemna a u mnie pośrednia. Choć wolałabym ciemniejszą.
Himmelsauge bardzo ciekawa. Takie fajne oczko ciemne ma. Superowa.
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Jolu róże w lesie, w dodatku sosnowym rosną Ci nad podziw dobrze, Twój ogród wygląda uroczo, a pamiętam, kiedy zaczynałaś go zakładać. Kiedy M kopie dołek na jakąś bylinę pod drzewem, czy krzewem pełen obaw, czy to urośnie, to ja mu mówię, wiesz, że Jola sadzi róże pod sosnami i ma piękne? A on na to- taak, a która Jola? A ja mówię, przecież nie znasz. ;:306
Podziwiam warzywnik Twojego Męża, ;:138 dla mnie nie wyobrażalne takie dorodne warzywa wyhodować. :)
Aha, a ta róża o zwieszonych główkach kwiatowych, to moim zdaniem zupełnie zdrowa jest, tylko ma większe zapotrzebowanie na wodę, od pozostałych. :)
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Joluś, mój Graham też tak zwieszał łepki nawet z pąkami, podlałam porządnie i stanął ładnie ;:333
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ponieważ test się powiódł, poprzez zmianę hostingu, to dziś mały deserek pt zwierzę w ogrodzie

Justynko dzięki ;:168 prace ciągle trwają. Teraz lepiej wiem czego chcę i według tego kształtuję nowe miejsca. Jednak najwięcej pracy jest z tym co robiłam wcześniej i teraz mi się nie podoba.

Aneczko, trudno mi jeszcze coś powiedzieć o Hippolyte bo to świeżynka z wiosny. Malutki krzaczek ale już ma dużo pąków kwiatowych.
Wcześniejsze zdjęcia spróbuję powtórzyć lub podmienić przez inny hosting. Ale na to potrzeba czasu a z tym u mnie jak zwykle problem.

Anita, to jesteście razem z Jagi wyjątkami, bo bardziej komplikuje moją teorię co do publikowanych wcześniej zdjęć, które znikają a których nawet ja nie widzę. Na razie zmieniłam hosting, żeby się goście nie odzwyczaili do mnie zaglądać. Wrócę do tamtego jak tylko rozwiążę tę łamigłówkę.

Magda, u ciebie Hippolyte kwitnie, muszę poszukać zdjęcia. Też wolałabym żeby była ciemniejsza. Moja rośnie w cieniu więc liczyłam na głęboką barwę...a tu klops. Będę ją bacznie obserwować. Himmelsauge może na zdjęciu wygląda trochę odpustowo ale w realu to wybarwienie jest bardzo atrakcyjne.

Teresko, uśmiałam się z twojej wymiany zdań z M :;230 Ja często swojemu tłumaczę w podobny sposób, dlaczego pewne czynności ma wykonać tak a nie inaczej. Przestał po jakimś czasie dopytywać "..a kto to taki, która to dziewczyna.." ;:306
Bardzo się cieszę że podobają ci się moje osiągnięcia ogrodowe ;:168 Teraz jak róże zaczynają kwitnąć, sama zaczynam czuć satysfakcję. Szybko mi przechodzi jak zerkam na rabaty do zrobienia lub poprawienia ;:224 ale i tak jest dobrze. A przecież to ważne żeby ogród dawał nam zadowolenie, bo inaczej szybko popadłybyśmy w zniechęcenie.

Justyna, niestety Isaaczka nawet po silnym podlaniu, nie zmienia postawy...Może wbiję obok niej łopatę????? ;:209
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

No właśnie dziwne nikt nie widzi zdjęć a ja wszystkie które wstawiasz. Twoja kiciula tak mi się podoba śliczna jest, nie masz problemów z sierścią w domu bo ona taka puszysta?
Również zmieniam pierwsze nasadzenia bo na samym początku to sadziłam tak ni w pięć ni w dziesięć, porażka. Teraz bardziej świadomie planuje rabatki staram się sadzić grupami żeby to wszystko miało jakiś sens.
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Joluś no moje gratulacje ;:138 Widzę zdjęcia, huuuurrrra! :heja
Kota fantastyczna i jak wącha ;:oj Prawie jak pies (a prawie robi wielką różnicę ;:108 ) :;230 Urody jej nie brakuje i wcale się nie dziwię, że podbiła Twoje ;:167
Dobra, ale dawaj co tam kwitnie w ogrodzie ;:65 Jak potwór różany Lavender Lessie? I inne takie ;:224
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

Jolu, kicię widzę ;:138
Teraz czekam na zdjęcia Paul's. Jestem ciekawa co masz.
Gipsy Boy jest powalająca, wybaczę jej nawet brak powtarzania.
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Widzę, że kolejne próby udane, kociak słodki , ale teraz pokaż ogród. ;:196
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

O!? Ja też chcę zobaczyć potwora Lavende Lassie! I już się modlę, by mój młodziaczek taki się stał. ;:215
Kotka śliczna. Też bym chciała kota lub małego (gabarytami) pieska. ;:108
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Jolu kociak z turzycą i kamieniami świetnie się komponuje. ;:138
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Jolu z aparatem powiadasz?...Czemu nie, jeśli tylko chcesz, to nie ma sprawy :)
Wreszcie widzę jakieś zdjęcia i to ślicznego rudzielca ;:333 Sierść ma piękną, jakoś chyba urosła i zmężniała ta Twoja kota :) Cudna jest, ten pyszczek i uszka z pędzelkami ;:215 ...ucałuj ją ode mnie.
Jak zmieniłaś hosting, to czekam na zdjęcia róż ;:65 , bo na pewno jest co oglądać.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

No właśnie, wreszcie Shelby.. Czemu na szelkach? Zaczęła chodzić własnymi ścieżkami? Mała lwica już z niej. Urocza ;:173 .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”