Edytko,kupiłam Pinky Winky ale może była pomyłka ,bo tak się też zdarza,ale jest rzeczywiście piękna ,ona jest na pniu i tak góruje ,nie mam białego cleome ,ale będę miała ,bo Ala obiecała mi siewki ,pozdrawiam
Małgosiu,ta kępa która jest na zdjęciu z hibiskusem bylinowym to jedna roślina ,w innym miejscu ,koło ogrodzenia jest więcej bo są dwa kolory ,różowy i fiolecik ,ale też olbrzymie krzaki urosły,wysiewane były w domu, z samosiejek nie zdążą takie duże krzaki narosnąć,bo jednak są późniejsze,pięknych snów życzę
Aniu,miło mi ,że jesteś ,że się podoba ,z tymi kwiatami to strzał w dziesiątkę ,bo w ogóle nie widać ,że zbliża sie jesień tak bardzo kwitną i te kwiaty są duże i dobrze widoczne pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Bogusiu,dziękuję za miłe słowa ,ogród rzeczywiście kwitnie obficie ,w którą stronę sie odwrócę tam kwiaty,odpiszę Ci na pw,,buziaczki
Anetko,zimno już wieczórem się robi ,ale w dzień jeszcze jako tako,więc coś dłubię pomału w ogrodzie ,obecnie znowu wyrzucam fragmenty trawnika na nowe rabaty piwoniowe,miłej nocki życzę
Jolu,tam są posadzone dwie odmiany żurawki żółtej i zielona i te odmiany znam ,ale ta ciemna to taki ciemny buraczek i mam ją od rodziny z ogródka i nie znam nazwy,oczywiście porozmnażałam ją sobie ,bo bardzo mi sie podoba,mogę troszkę odstąpić,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Aniu,tyle różności jeszcze u mnie kwitnie ,jakby w ogóle nie miało być jesieni ,ale cieszy mnie ,że Tobie też się moje roślinki podobają,pozdrawiam